Rasel BrendFoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Detektivi policije londonskog Metropolitena zvanično su pokrenuli istragu protiv glumca Rasela Brenda nakon što su protiv njega primili niz optužbi za seksualne delikte širom Velike Britanije, prenosi Nova.rs.

Nakon istrage kanala „Channel 4“ i „Sunday Times-a“, iz policije Metropolitena saopštili su da su dobili prijave o incidentima za koje se tvrdi da su se dogodili u Londonu, prenosi „Daily Mail“.

Takođe se navodi da su primili niz prijava o seksualnim deliktima počinjenim širom zemlje i da će ih istražiti. Svi navodni prekršaji su od ranije i nisu novijih datuma, a Brend je žestoko negirao sve optužbe.

Policajci će ponuditi specijalnu podršku svim ženama koje su iznele optužbe.

Istragu sprovode detektivi Centralne specijalističke komande za borbu protiv kriminala Metropolitena, koju predvodi nadzornik detektiv Endi Furfi.

„Nastavljamo da ohrabrujemo sve koji veruju da su možda bili žrtve seksualnog prestupa, bez obzira koliko davno to bilo, da nam se jave. Razumemo da se čini da je to težak korak i želim da vas uverim da imamo tim specijalista koji je na raspolaganju za savetovanje i podršku“, rekao je Furfi za pomenuti medij.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari