Beogradsko Ušće ugostiće 24. avgusta najpoznatiju svetsku pop zvezdu, Madonu, u organizaciji State of Exit i Live Nation, najavljeno je juče na konferenciji za novinare. Koncert se održava u okviru velike svetske turneje „Sticky & Sweet“, tokom koje je Madona već nastupila 58 puta, a u nastavku će održati još 25 novih koncerata, među kojima će biti i ovaj beogradski, prvi u Srbiji. Niz novih koncerata započinje u Londonu, a nakon toga nastupiće u Mančesteru, Oslu, Helsinkiju i belgijskom gradu Verteru.

 Za sve koncerte vlada veliko interesovanje bez obzira na cenu ulaznice. Prodaja karata za koncert Madone u Beogradu počinje danas u 10 sati. Ulaznice mogu da se kupe posredstvom Internet sajtova – www.gigstix.com i www.exitfest.org, po ceni od 2.990, 3.990, 6.990 i 9.990 dinara.

– Svetskom turnejom „Sticky & Sweet“, Madona zaokružuje svoju dugogodišnju karijeru, koja traje duže od 25 godina. Nastup na beogradskom Ušću biće veliki spektakl, a ne običan koncert, jer je muzika samo platforma za njene koncerte, odnosno osnova za predstave koje izvede na svakom koncertu, u šta će publika moći da se uveri 24. avgusta. Pored Madone, pojaviće se i poznati DJ Paul Oakenfold, tako da će za publiku biti postavljena velika „dance“ arena – naglasio je producent Miloš Ignjatović.

Predstavnik Beogradske kulturne mreže Dejan Grašić istakao je da su želeli da pomognu u održavanju koncerta Madone u Beogradu, tako da su Belgrade Beer Feest odložili za sedam dana.

– Takođe, doveli smo Ušće u stanje koje omogućava održavanje velikih muzičkih događaja, pre svega u energetskom smislu, tako da je to sada reprezentativan prostor za koncerte sa masovnom produkcijom. Svaka scena Madoninog nastupa na Ušću u potpunosti je već osmišljena, a njen ovogodišnji šou biće sličan prošlogodišnjoj turneji. Zahtevi Madone su, inače, veliki (boca sa kiseonikom, sanduci sa lekovima, ledomati, prikolice, hotel, DJ slušalice), ali će se produkcija pobrinuti za sve to, jer je sve unapred precizno definisano, tako da ćemo sve ispuniti i neće biti problema – izjavio je Grašić.

Lista pesama „Sticky & Sweet“ turneje obuhvata najpoznatije hitove Madone, poput, „Vogue“, „She’s Not Me“, „Rain“, „La Isla Bonita“, „Get Stupid“, „4 Minutes“, „Like a Prayer“, „Hung Up“, „Give It 2 Me“…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari