Marko Janketić se oglasio povodom podrške koju je dobio posle pretnji

Ostavite komentar


  1. Подршка Марку Јанкетићу и Видојковићу, Нини Чолић, Снежани Чонградин, Ненаду Кулачину и свим онима који се супротстављају тиранину и његовим сатрапима, уместо нас, малодушних, заваљених у фотеље, без идеје да масовно прошетамо по својим чаршијама.

  2. Kritika treba da bude povod da se preispitaju iznete činjenice i otklone nedostaci, a ne da se vrši besomučni napad na onog ko ih iznosi. Svakako nam institucije loše rade pri čemu se ništa konkretno ne preuzima.

  3. Mnogi građani misle ono što je javno rekao glumac Janketić te se pitam zašto smeta ovakva izjava učinimo sve da naša zemlja postigne viši stepen demokratičnosti u svim segmentima, da znanje fođe do izražaja a ne jednokratni diplomci da zauzmu položaje a mi da mirno gledamo i odobravamo pridružujem se podršci

  4. Ne znam koliko ce ti moja podrska znaciti, ali tvoje misljenje i hrabrost u ovakvoj zemlji meni mnogo znaci

  5. MARKO SVAKA TEBI ČAST !
    TREBA SVI GLUMCI DA TE SLEDE ALI SVI..
    BAR SU GLUMCI SLOBODNI I SLOBODNOG UMA.

  6. …užasavaju me pretnje i prozivke, javni pamfleti protiv ljudi..ali nije mi jasno šta to ima da se podrži u defetističkoj izjavi ovog glumca.. šta smo mi svi , svako pojedniačno , uradili da nam bude bolje, .. pa bar , kao javna ličnost , nisam davala ovakve izjave.. u ovoj državi radim i zarađujem za život kaO I on, nije idealna, ali ni najogora, a naša je.. radimo na boljem

  7. Dete,zelim ti svaku srecu i zdravlje.Demokratsko drustvo treba da omoguci svakom clanu drustva da iskaze svoje vidjenje onoga sto vidi i oseca.Postujte poradicu Janketic Mise.

  8. Podrška predivnom i vaspitanog čoveku, i izvanrednom glumcu, koji svoj posao radi perfektno. Bila bi šteta da i on napusti zemlju.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.