Met Dejmon otkrio koji svoj film smatra najgorim 1Foto: Grab / Ferrari / Profimedia

Met Dejmon priznao je koji svoj film smatra najgorim, a deluje kao da od njega ne može nikako da pobegne, zato što mu se ćerka stalno ruga zbog toga.

Glumac je gostovao u WTF podkastu, a u jednom trenutku otvorila se tema njegovog najgoreg filma, piše Index.hr.

Dejmon svojim najgorim filmom smatra The Great Wall iz 2016. godine, film o evropskim plaćenicima koji traže oružje u Kini 11. veka, a na kraju pomažu u borbi protiv talasa invazije vanzemaljaca.

Dejmon je rekao da je želeo da radi na filmu jer je obožavatelj reditelja Džanga Jimoua, ali je vrlo brzo shvatio da to neće biti dobro iskustvo nakon što je na snimanju označio nešto čime nije bio zadovoljan.

Glumcu je preko prevoditelja rečeno da se „reditelj slaže s njim, ali da je ovo holivudski film“, a Dejmon je shvatio da snima film kakav su hteli da vide voditelji holivudskih studija.

„Nema ničeg sjajnog u tom filmu“

„Jimou je svesno snimao ono što je smatrao holivudskim filmom i što su ga njegovi holivudski partneri uverili da žele. Upravo se tako događaju katastrofe. Rekao sam: ‘Molim te, reci mu da sam došao ovamo da glumim u jednom od njegovih filmova'“, rekao je Dejmon dodajući da The Great Wall „ne funkcioniše kao film“.

Reditelj koji pravi kompromise oko svoje vizije zbog snimanja „holivudskog“ filma najčešće nije dobar znak za ljude koji rade na filmu, a Dejmonovi strahovi pokazali su se opravdanima.

Glumac je mislio da se prijavljuje za film poput Lawrence of Arabia ili Dances With Wolves o „autsajderu koji dolazi u novu kulturu“, ali to zapravo nije bilo tako.

Međutim, Dejmonov najoštriji i najistrajniji kritičar filma The Great Wall bila je jedna od njegovih ćerki koja je odbila da nazove film punim imenom, već ga zove samo The Wall, izostavljajući srednju reč u naslovu jer „nema ničeg sjajnog u tom filmu“.

Izvor: Index.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari