Milan Vlajčić: Vučić se ponaša kao predsednik Severne Koreje

* Koju Vučić drugu elitu ima? Šta je to? To je onaj keramičar iz Kruševca, Babić koji ima vazduplohov... Gnusno je videti te ljude. On je od svojih klonova napravio ministre. NJima može da kaže "ćuti tamo"
Pomodoro intervju: Novinar, filmski i književni kritičar

Ostavite komentar


  1. Ovaj gospodin je doajen javne reči u Srbiji danas. Naša nesreća je i u tome, što ovakvu novinu, kao što je "Danas", čita tragično malo ljudi. O časopisu "Gradac" – pa ne smem ni da mislim, samo se molim da opstane…

  2. Aleksandar Vučić se ponasa sasvim korektno u skladu sa njegovom funkcijom koju obavlja.

  3. G,din Vlaja Kako Ga nazivaju stari i probrani iskustvom, Prijatelji I drugari iz,,slavih,,vremena POLITIKE , MISTER STRUJE I MINOVIČA, Bio Je nedavno i gost na N1, I NIŠTA MANJE NI NIŠTA VIŠE nemože da se doda NEOBORIVOJ KONSATACIJI,u kom to mulju nauke,POŠTENJA, PARADRŽAVE ,,odabranih,,kadrova OKO,,VRHUŠKI,,I Sadašnjom samoproklamovanom,,političkom,,elitom,,koja SVIMA,KROJI ,PRESECA ILI ,,UZDIŽE,,NIVOJE, života,. po svojim,,kalupima,, Konfabulizma svojevrsnog BAŠ U SEV,,KOREJI, I opštem šizofrenom vraćanju na,,atmosferu,, pred,,nesrećno sklopljene okolnosti,, s Glavnom,,parolom,,spasitelja ,,sadašnjice,,,ONI,,ILI,,MI,,.DALI JE,,celih,,1700000 ,,vernih,,patriJota po,,dr,Martinoviću,ona,,snaga,, PREMA,,SAMO,,OSTALIH,OKO,5MILIONA,koja treba i dalje da SVE DRUGE PO SVOJIM,MERILIMA,, OVAKO KAKO JE SADAŠNJA,,SITUVACIJA,,,UBEĐUJE,,PREPOZNATLJIVIM,ALATIMA,, IZ,,SREĆNIH,IM90tih,.KO TO IMA,,Više, a Ko,,Manje,prava da se zemlja izvuče iz katastrofa,, ,,spasiteljevih,,,amaneta,i svih kandži,kamarada, koji su se temeljno,, ugraili,u patriJotizme,reznog a ne pravog,Radno stečenog porekla, za mnogo gemeracija IM unapred,Pa Treba Još I Da IM SVIMA METANIŠEMO ,Za,,SNALAŽENJE,,.Dok IM PLAĆAMO I ,,APANAŽU,, ZA BRISANJE,,MINULIH RADOVA,,.Čak,,Dobrovoljnim otimanjem,, RADOM ,A NE RATOM STEČENIH PRIHODA, MIMO USTAVA,KOJI je samo i ovde ,,neka tamo napisana floskula,, koja se,,Može I ODOKATIVNO,,Koristiti,,POSEBITO Kada SE ,,ONI,,Okoriste,NJIM Po,,Još nedefinisanoj,,formuli,,za fiskalnu konsolidaciju,, KOJU SAMI ni OKUSILI NISU,DAPAČE.,,,Junaci,, su nam nametnuti ,,pobednici,,rijalitija, Cice Mice i ostale,,Dive,,i Divice iz raznih podobnih ergela,, i poternica s,,izgubljenim dosijeima,,s Farme i ,Parova,, A Najstručniji na Zapadu,onako,,trulom,, gde su Uvaženi A Ne,,Uniženi jer im je,prosek,znanja,,stručnosti, poštenja i uzora,,samo,,iznad onih,,svetlih,,,primera u Parlamentu,Spremnih Za,,Ovacije,,I,,aklamacije,, MUDRACU,, Koji IH JE ,,UNAPREDIO, Na Mesta gde NIKAD BILI NEBI DA ,,ON,, nije Glavni Kadrovik,Sudija Istražitelj,Presuditelj ,,Spasilac,,Nekih Tamo Idiota ,, Savamalske BRUKE I SRAMOTE od kada postoji KAO GLAVNI GRAD,i najveći ,uspešan,,i dosledan poslenik dualizma ALI NA,,TIPU ,,MORALA.Da je SREĆE DA SE VLAJA SAŠA,G.ŠABIĆ,I SVE ONE HRABRE,,LAŽNE ELITAŠE,SADA BLATOM,,PLJUSNUTE OD,,NEOPOZIVOG,, FARAONA SRBIJE MOGU KLONIRATI SRBIJA BI ZAISTA BILA MESTO ZA BLAŽENI ŽIVOT SLEDEĆIH GENERACIJA.VOLJOM KONFABULIČARA,, SREĆOM,, NEBIVA,OPET.

  4. "…danas nemam ni kola ni stan…." Da nije tu problem? Jer inace, kako objasniti da neko ko se prodaje za evropskog demokratu sve sto nahvali se desilo u jednoumnom komunizmu!? ( a sve sto nakudi desava se u viseportijskoj demokratiji koju hvali ovih dana i sama Markelka sve uz pozive da se jos vise udaljimo od pomenutog jednoumnog komunizma, odnosno da se jos vise "reformisemo" kako to tamo na zapadu vole da sroce..)

  5. Dobro je da imamo ovakve mlade nade.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.