Momčilović se obratio Bjelogrliću: „Izvini Dragane, ali vidim da se pojavljuju insinuacije da sam simpatizer SNS-a“

Dve poruke reditelja i predsednika komisije FCS našem glumcu i reditelju

Ostavite komentar


  1. Oooo,ali se neko mnogo pravda. A da li možete da se pogledate u ogledalo je odlično pitanje? Imali ste gomilu filmova u konkurenciji koje su pokupili tolike nagrade na festivalima i od kritičara, a i ste izabrali neki film koji nije tog kalibra. Pa,da, evo i ja pitam, da li smete da se pogledate u ogledalo?

  2. Svi Draganovi filmovi su fantastični, uradjeni profi i sa puno emocija. Dokaz je i to što su karte za premijeru rasprodate za jedan dan. Čudno je da ovde ne podnose tudji uspeh! Šta je to?

  3. Bjela nije nikog uvredio.Postavio je pitanje.Dobio je odgovor,pozitivan,da se osećate uvredjeno.Ko Vas je uvredio?

  4. @Beba: Dobar film ne mora da ima emocije. Kad je Toma u pitanju je preterao pa je film kic. Treba imati meru.

  5. Jel realno da ovako komentarisete? A pritom ne znate ko je Momcilovic,koja ima ostvarenja iz kojih proizilaze i kompence za sve sto je rekao? I komisijski izglasanu odluku, nije sam odlucio. Guglajte malo… Bjelini filmovi su dobri ali cista komercijala bez dublje poruke i sadrzaja za razliku od Momcilovicevih. Ne verujem bukvalno sta citam. Neka je odgovorio Bjeli, uvreda, pritom na konferenciji nije bila na mestu. Tako se to ne radi. Podrska za Momcilovica.

  6. Tako je. Čovek je u pravu. Čuo sam da je film „Što se roje pčele moje“ odličan i prqvi je izbor za našeg kandidata za nagradu Oskar. Nisam još odgledao film, jer ne mogu da dođem do ulaznice. Sve su danima unapred rasprodate. Ali, nadam se da ću do kraja godine odgledati.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.