Mozzart ima "apsolutni sluh" za talente 1Sofija Glavičić violinom osvaja Evropu Foto: Promo/Mozzart

Matematičko modelovanje evolucije tumora, usavršavanje u oblasti matematike, ekonomije i informatike, časovi violine, klavira, komponovanja, ples na velikoj sceni… Sve to mnogo košta. Ali, Mozzart je uvek tu  za najbolje iz svake oblasti jer ima „apsolutni sluh“ za talente!

Ova kompanija trudi se da nadarenim mladim ljudima omogući dalje usavršavanje u raznim oblastima. Bilo da je u pitanju sedmogodišnje čudo od deteta koga već sada zovu „mali Mocart“ ili podrška studentima prestižnih univerziteta u inostranstvu, finansijska pomoć nije izostala.

Drim-tim mladih Mozartovih genijalaca između ostalog čine student Matija Glišić, student prestižnog francuskog koledža „Ecole Polytechnique“, Veselin Manojlović, koji je upisao doktorske studije na Oksfordu, gde proučava matematičko modelovanje evolucije tumora i rizika za obolevanje od raka, kao i Stefan Đorđević koji je u roku diplomirao fiziku i  elektrotehniku sa svim desetkama…

Partner u najvažnijoj plesnoj tački balerini Teodori Vujkov bio je takođe Mozzart, koji je republičkoj pobednici pomogao da ode pod svetla velike pozornice Portugala.

Mozzart ima "apsolutni sluh" za talente 2
Stefan Đorđević Foto: Promo/Mozzart

Za koju godinu ona će možda plesati uz taktove kompozitora Andreja Stojanovića  kome je regionalni lider poklonio klavir, pa muzički genije čija dela već izvode profesionalci širom Evrope, sada ima svoj kutak za stvaranje magije. „Apsolutni sluh“ Mozzart je imao i za violistkinju Sofiju Glavičić koja već krči svoj put do svetskih muzičkih dvorana.

O društvenoj odgovornosti kompanije Mozzart može se pročitati u diplomskim radovima, a ovakav vid pomoći  univerzitetskoj zajednici dobija najviše ocene i u samom Rektoratu.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću nedavno je imao i jedno bronzano partnerstvo, ali i ono je zlata vredno za studente ako se posmatra kroz prizmu kontinuirane podrške Case Study Show-u od 2017. godine.

Ovaj projekat Studentske organizacije ESTIEM omogućava akademcima da se lakše prilagode korporativnom svetu, a kroz edukaciju i rešavanje studije slučaja stiču neophodne veštine za ulazak na tržište rada.

Uoči starta nove akademske godine, iz ove kompanije poručuju da se spremaju novi projekti i veliki programi podrške za najveće talente naše zemlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari