Narodno pozorište najavilo besplatan striming svojih predstava

Ostavite komentar


  1. Zasto se od kulturnih institucija ocekuje da svoje usluge daju besplatno i nekako to dodje kao ocekivano, kada se od ostalih grana rada to ne ocekuje? To pozoriste zavisi od prodaje karata koliko i lokalna prodavnica od prodaje svohi dobara da bi opstala. Koliko god ovaj gest bio lep trebamo imati na umu da kao i druge stvari, kultura ima cenu i narodno poziruste ovime , nudeci neadekvatnu i na -brzinu-sklepanu uslugu (jer koliko znam, nije ova usluga bila planirana pre krize) odvraca jedan broj svoje buduce publike jer im nude delimican supstiturt, a nakon kojeg mnogi nece doci na izvodjenja.

    1. Ovo moze biti i promotivna akcija kulture. Pa i druge grane se reklamiraju iako zive od toga za reklame placaju veliko svoje. Zasto se i Narodno pozoriste ne bi reklamiralo kada znamo koliko ljudi ne ulaze u kulturu. Mozda ce ih postaci pa ce u buducnosti imati vise gledalaca.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.