Nezavisna kulturna scena Srbije traži smenu v.d. direktora Muzeja savremene umetnosti

Ostavite komentar


  1. Valjda postoji neki savet u tom muzeju ili zajednicki savet za sve muzeje. Prvo drzava da izbrise iz svih tela naziv NEZAVISAN jer to gradjani dozivlajavju kao nesto sto je jako lose, imaju iskustva sa svim nezavisnim nazivima bilo cega, ako se politicari plase bilo cega sto ima ispred naziv NEZAVISAN gradjani se ne plase ali imaju otpor prema takvim telima.
    Zasto se ne bi u tolikom Muzeju imao restoran ali o tome treba da raspravlja savet svih muzeja ako ne postoji takav savet osnovati ga.
    U Srbiji ta rec NEZAVISAN mnoge nateruje na ni sta.

  2. Ta instalacija – kosa ne spada u umetnost. Vreme je da se jasno odvoji prava umetnost od subkulture, dadaističkih izmotacija. Vreme je za ozbiljnost.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.