„Ni kad razbije čašu, ni kad pobije deset učenika, dijete nije krivo“: Boris Dežulović povodom novog romana za Telegram.hr

Ostavite komentar


  1. Тупоумници који одбацију идеју да одрасле особе имају слободну вољу је сасвим сигурно неће приписати неком детету…

  2. I pored idealnih uslova života i idealnog vaspitanja dete itekako može da zadržani pa i da bude krivo za svoje postupke. Srećom pa se to retko dešava. Možda u milion slučajeva.

  3. Ma djete jeste krivo. Kako i koliko to bog zna. Šta vredi da mu mi sve oprostimo ako nije odozgo. On će taj teret vući i možda opet propasti pod teretom krivice kad mu se probudi savest. To je komplikovana stvar za njegovo spasenje potrebno je vreme, njegova dobra volja, da se pokaje da moli za oprost sve roditelje i srodnike pobijenih, crkva psiholozi, pomoć porodice ali pre svega pokajanje koje treba da sazri. Ko zna bogu je sve moguće.

  4. За тебе су ,паметњаковићу,жртве криве,јер су биле на кривом месту у криво време.А да су,не дај Боже ,твоја деца жртве,исто би говорио?

  5. Da je dete ssseskog područja doneo bi se odmah zakon i primenjivao retrosktivno

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.