Boris Postnikov: Kejvov koncert na platou Geozavoda zaista je samo nastavak „culture washinga“ Vučićevog džentrifikacijskog projekta

Ostavite komentar


  1. Para vrti gde burgija nece. Samo veliki vodja zaboravlja nesto najvaznije. Silom se nista ne postize. Pa ni odvratni Beograd na vodi, nikada nece postati nista vise od spavaonice. Za koju godinu, kada njega vise ne bude, tamo nece vise biti ni „bogatih“.

  2. Ti stanovnici kako ih nazivate nisu živeli u kućama, mogli su da se nastane bilo gde. I nemože se porediti ono tad i ovo sad. Moramo priznati da je dosta lepše.

  3. Izuzetno mi je žao što se umetnig tog kalibra koristi u promotivne svrhe AV a toga sigurno nije ni svestan. Ja se ozbiljno razmišljam da ga preskočim i u oktobru odem do Zagreba gde nastupa sa bad seedsima.

  4. Koje gluposti, koje konstrukcije, smarajuce generisanje mrznje i netrpeljivosti… Sta onda sa Exit-om? I Exit dobija neke pare od grada i drzave, hoce li i Exit da se bojkotuje?

  5. Poštovani Borise, kako god, Nik neće imati koncert u Splitu. Kiselo grožđe je čudo. U vašem gradiću nema takvih dešavanja. Klape da, ovo ne.

  6. Najbolje da se on bavi vašom politikom i stavovima……kao nema ništa pametnije od toga filozofiranja …Pravi punk ili rock i taj vaš aktivizam……ne ide to…!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.