Nikola Kojo: Nije bilo lako, ali došli smo do bolje saradnje i radosti u filmskoj industriji 1Foto promo /Slavik Artists Menadžment

Slavik Artists Menadžment, prva lokalna i nezavisna agencija za glumce, koju su 2020. osnovali Nikola Kojo, jedan od najvažnijih predstavnika ovdašnjeg glumišta, producent i reditelj, i Džonatan Ingliš, poznati britanski producent, obeležila je sinoć treću godinu postojanja.

Ovaj događaj bio je posvećen domaćim i internacionalnim saradnicima i članovima Slavika, kao i svim umetnicima koji svoja dela realizuju u filmskoj industriji.

– Slavimo poduhvat koji je započeo pre više od dve godine, a činjenica koliko je filmskih stvaralaca okupljeno na njemu samo pokazuje da su se naše ideje, planovi i ciljevi brzo odvijali i ostvarivali. Zahvalni smo svima koji su nas podržali u tome – produkcijskim kućama koje sarađuju sa našom agencijom, posebno glumicama i glumcima koji su odabrali da budu naši klijenti, i koji su sa nama podelili ideju i san Slavik Artists agencije – izjavio je Džonatan Ingliš.

Nikola Kojo: Nije bilo lako, ali došli smo do bolje saradnje i radosti u filmskoj industriji 2
Foto promo /Slavik Artists Menadžment

Kako je istakao Nikola Kojo, sumirajući rezultate trogodišnjeg rada, filmski stvaraoci koji su dali svoje poverenje Slaviku mogu danas da budu zadovoljni.

– Nije blo lako, ali malo po malo, došli smo do bolje saradnje, zatim boljeg kvaliteta rada i veće radosti za sve nas. Ta radost je i glavni cilj našeg življenja. Želim svima da nastavimo da sarađujemo i živimo u radosti – istakao je Nikola Kojo.

Poverenje Slaviku, prvom agencijskom zastupanju u našoj zemlji, dali su brojni glumci, među kojima su Anica Dobra, Vesna Trivalić, Branka Katić, Zoran Cvijanović, Gordan Kičić, Miloš Timotijević, Miodrag Dragičević, Petar Strugar, Tamara Dragičević, Jelena Gavrilović, Miloš Petrović Trojpec, Jovan Jovanović, Anita Ognjanović, Anđela Jovanović…

Nikola Kojo: Nije bilo lako, ali došli smo do bolje saradnje i radosti u filmskoj industriji 3
Foto promo / Slavik Artists Menadžment

Saradnju sa Slavikom ostvarili su i mnogi naši reditelji, poput Srđana Dragojevića, Milana Konjevića, Darjana Mihjlovića, Milana Todorovića, Jelene Gavrilović, Sandre Mitrović…

Predstavljajući umetnike sa Balkana, kao i međunarodne talente iz celog sveta, Slavik posluje kao agencija koja zastupa već ostvarene glumce i glumice, ali i umetnike u nastajanju, podržavajući razvoj i afirmaciju svih talenata na nacionalnim i međunarodnim projektima.

Sa dubokom tradicijom u izvođačkim umetnostima i jedinstvenim pogledom na kulturu kinematografije, njegova misija je, kako su sinoć istakli Nikola Kojo i Džonatan Ingliš, da kreativne umetnike predstavi nacionalnoj i međunarodnoj sceni, verujući u ideju da će doneti veće interesovanje za lokalnu industriju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari