Nikolas Kejdž priznao da je prihvatao „bedne" uloge zbog ogromnog duga 1Foto: EPA-EFE/EDUARDO LIMA

Nikolas Kejdž je progovorio detaljnije o svom „mračnom“ periodu, kada je morao da prihvata raznorazne uloge kako bi vratio veliki dug.

„Previše sam uložio u nekretnine. Tržište nekretnina je puklo i ja nisam izašao na vreme. Vratio sam ih sve, ali ostao sam dužan oko 6 miliona dolara. Nikada nisam podneo zahtev za bankrotstvo“, rekao je Kejdž.

On je objasnio kako je tokom ovog perioda tražio bilo koje uloge koje bi ga izdržavale i pomogle da otplati dugove, zbog čega je snimio svakakve filmove koji nisu ni išli u bioskope.

„Posao je oduvek bio moj anđeo čuvar. Možda nije bio zlata vredan, ali to je ipak bio posao. Čak i ako je film na kraju bedan, znaju da ja to ne shvatam olako, da se svaki put trudim.“

To nije prvi put da je Kejdž otvoreno govorio o finansijskim problemima i tome koliko je bio siguran da ne želi da preda zahtev za bankrot, kakve god filmove morao da snima.

„Kada sam radio četiri filma godišnje, jedan za drugim, morao sam da pronađem nešto u njima što me tera da dam sve od sebe“, izjavio je 2022. godine za GQ.

„Nisu uspeli, ne svi. Neki su bili odlični, poput Mandy, ali neki nisu uspeli. Ali nikad nisam samo odrađivao posao. Ako je postojalo pogrešno verovanje, to je to, da meni prosto nije bio stalo ni do čega. I te kako mi je bilo stalo.“

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari