Nova Netfliksova krvava serija oduševila sve, na sajtu Rotten Tomatoes ima ocenu 100% 1Foto: Youtube prinscreen/Netflix

Svake nedelje stiže puno novog sadržaja ma Netfliks, a ovoga puta, jedna od serija dobila je po izlasku savršenu ocenu kritičara na sajtu Rotten Tomatoes, odnosno 100%.

U pitanju je serija pod nazivom The Bastard Son & The Devil Himself, koja od kritičara, doduše samo 9 njh, ima ocenu 100%, a od gledalaca 95%, na osnovu 222 glasa u toku pisanja ovog teksta. To nije baš toliko uobičajeno, iako se ovo često menja što više ljudi pogleda seriju.

Ova serija je adaptacija serijala knjiga Sali Grin pod nazivom Half Bad, a u kojoj glavne uloge tumače Džej Likurgo, Nadia Parkes i Emilijen Vekemans. Radnja prati 16-godišnjeg Nejtana, nezakonitog sina najopasnije veštice na svetu, koga svi pomno prate, iščekujući njegove korake tokom rata između dva klana.

Ostale uloge tumače Džesper Džouns, Pol Redi, Dejvid Gjasi, Keri Foks, Liz Vajt, Karen Konel, Fehinti Balogun, Misija Batler, a svoj glumački debi u seriji ima i popularna irska muzičarka Rošin Marfi. Serija ima 8 epizoda u trajanju od 60 minuta.

Kako se prva sezona završava tako da je nastavak ne samo moguć, nego i poželjan, svi fanovi se već pitaju da li i kada će on doći, ali za sada ostaje samo da sačekamo, jer Netfliks ima običaj da podeli dobre vesti nakon velike gledanosti.

Izvor: Comic Book

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari