Novi filharmonijski afterparti - Late Night Classic u Savamali 1Foto: Promo/Beogradska filharmonija

Na novom “Late Night Classic” afterpartiju Beogradske filharmonije, svoj izbor klasične muzike predstavlja Jelena Milašinović PR menadžer institucije, u klubu Taman u petak 8. februara od 23 sata.

Nakon filharmonijskog koncerta na Kolarcu, portparolka će stati za di-džej pult i prirediti klaberima provod uz klasiku u srcu Savamale.

Kao jedan od najvatrenijih “navijača” orkestra, Jelena će u klubu puštati kompozicije sa filharmonijskog repertoara, zbog čije se snage i energije publika na Kolarcu teško zadražava u sedištima.

Klaberi se pozivaju da otpočnu vikend uz “iskrivljene” valcere, masivne simfonijske melodije, ali i “zarazne” klasične hitove.

Novi filharmonijski afterparti - Late Night Classic u Savamali 2
Foto: Promo/Beogradska filharmonija

Na prethodnim Late Night Classic događajima, direktor Ivan Tasovac i violinistkinja Jelena Dimitrijević prikazali su svoje di-džej umeće i dokazali da se uz klasičnu muziku može plesati i provesti kao u disko klubu.

Na ovaj način Beogradska filharmonija prodire i na klupsku scenu, a klub “Taman” nudi autentičan noćni provod na centralnoj lokaciji u Karađorđevoj ulici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari