Novogodišnji koncert Beti Đorđević 24. decembra onlajn 1Foto: Božidarac/Promo

Božidarac vas poziva na uživo onlajn novogodišnji koncert “Beti Đorđević i prijatelji“ u četvrtak, 24. decembra, u 20 časova. Registracija je besplatna.

Beti Đorđević sa svojim fantastičnim glasom čini nebrojene slušaoce da se osećaju dirnuto i pomaknuto što je retkos da se vidi na današnjoj muzičkoj sceni.

Planirano je da publiku ovaj put onlajn odvede u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadesetog veka sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih godina.

Tokom svoje bogate karijere ostaće prepoznatljiva po šlagerima i naravno vanvremenskom hitu ‘’Počnimo ljubav ispočetka’’ koji očekuje i publiku na onlajn koncertu koji će se realizovati bez publike u Božidarcu.

Takođe, pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove.

Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na svojim nastupima, ali ovaj put ćemo probati onlajn, biće savršena prilika da zatvorimo godinu i da se zahvalimo pre svega lekarima i drugom medicinskom osoblju.

Direktor Božidarca, Vladimir Kljajić, je povodom organizacije koncerta, izjavio, „Za nama je teška godina. Epidemija koja je zadesila čitav svet je promenila i način na koji ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu.

Ipak, Božidarac i gradska opština Vračar smatraju da je neophodno da održimo tradiciju, makar i onlajn, kao i da ispratimo jednu neslavnu godinu za nama.

Verujem da smo napravili pravi izbor sa fantastičnom Beti Đorđević.

Životnim borcem sa neverovatnim glasom. Zato vas pozivamo da nam se pridružite ovog četvrtka i makar na trenutak da se prepustimo hitovima i da budemo zahvalni što smo došli do kraja godine, a neka sledeća godina bude briga za sebe. Godina za koju verujemo da će biti normalna. Dobro došli.’’

Koncert ćete moći da pratite uživo sa telefona ili kompjutera. Iz Božidarca poručuju  “vidimo se u četvrtak, 24. decembar u 20 časova onlajn’’.

Program podržava gradska opština Vračar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari