O čemu se govori i ćuti u Vranju

Ostavite komentar


  1. Žalosno je sve što se dešava u Vranju i celoj Srbiji.Dokle će ovo trajati ,pitam se.Pametni ljudi ćute jer nemaju podršku od uplašenih , neki beže u inostranstvo i tako u krug….Ne vidi se kraj našim mukama..

  2. Na zalost Muzej ne radi jer su neki celnici pokrali sve sto je vredno.Nije rec o rekonstrukciji vec kako mnogi tvde u gradu,predmeti iz muzeja su rasprodati na aukcijama po zemlji i inostrantvu.
    U vranju od tih znamenitosti ,radi jos Kuca Bore Stankovica.Ona nekako odoljeva svemu sto se desava,a cena ulaznice je bedna.

    Sto se grada tice,u redu je da se presedniku da zahvalnica pa cak i da bude pocasni gradjanin,ali zasto da se da novac?
    Tih 100000 din mogu se uloziti kako bi se dovrsilo to pozoriste do kraja ili kako bi se recimo ocistio beli most od grafita….ili stari deoHotela vranje da se okreci,neka zgrada da se okreci……ima toliko toga….

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.