Od "pregaziće nas ko plitak potok" do "Mitrović daje gol": Kako umetnici prognoziraju duel "orlova" i "karioka" 1Foto: Kolaž Danas/ Miroslav Dragojević /promo

Večeras u 20 časova na teren stadiona Lusail u Dohi izaći će reprezentacije Srbije i Brazila u okviru prvog kola grupe G Svetskog prvenstva u Kataru. Piksejevi puleni imaće težak zadatak protiv jednog od favorita za osvajanje šampionata, ali mi ne sumnjamo da će oni dati sve od sebe i pokušati da izvuku dobar rezultat.

Neki od sagovarnika Danas iz sveta kulture su takođe optimisti, a kako izgledaju njihove prognoze, možete saznati u narednim redovima.

Glumac Gordan Kičić smatra da imamo šanse.

„Očekujem da se pokažemo u dobrom svetlu i da pariramo Brazilu u većem delu meča. To je moja želja. Što se tiče rezultata, ne bih mogao da prognoziram. Od mnogo stvari zavisi rezultat. Bitno je kako otvorimo utakmicu, jer nakon toga sve može da ode u više različitih smerova“, izjavio je on za Danas.

Njegov kolega iz branše, Ljubomir Bandović, deli Kičićev optimizam.

„Daće gol Mitrović i Vlahović. Biće 3:1 za nas. Moram da se nadam“, kazao je on.

Umetnik Uroš Đurić, s druge strane, skeptičniji je po pitanju naših šansi za trijumf.

„Pregaziće nas ko plitak potok. Laganih 2:0 za Brazil. Golovi Rišarlison i Vinisijus. Nećemo proći grupu i verovatno ćemo izgubiti sve tri. Sve naše tradicionalne slabosti će isplivati“, rekao je on za Danas.

Iz sveta muzike razgovarali smo sa Momčilo Bajagićom Bajagom i on se nada pobedi „Orlova“.

„Za golove je malo teže reći ko će ih dati ali ja nikad kad Srbija igra fudbal, pa makar i protiv Brazila ne mogu da navijam za tu drugu državu. Znači, navijam za Srbiju i siguran sam da ćemo da pobedimo. Imam čak osećaj da možda neće dati go neko od koga se očekuje nego možda neko od koga se ne očekuje“, dao je svoju prognozu naš proslavljeni muzičar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari