Oliver Frljić: Nema mirnog puta u promjenu društvenog sistema

(R)evolucija

Ostavite komentar


  1. Gde je srpski Oliver Frljic?
    Mozemo se diviti njegovoj hrabrosti i umetnickom daru ali nikako mu aplaudirati sto udara na hrvatsku nedemokratiju.. kada je u Srbiji ne antidemokratija nego bespravna drzava uzurpacija vlasti i svojine od jedne grupe organizacije. Znaci nevezano za naciju i veroispovest (to bi bio visi nivo). Dajte bar jednog srpskog umetnika hrabrog da to „opeva“.

    1. @ Dušan

      Odgovor na Vaše pitanje je da (sada i do ko zna kada) takav reditelj, a Srbin, ne postoji. Premda, deluje da u Vojvodini veoma hrabro nastupaju umetnici mađarske nacionalnosti. Čiji se rad ovde povlači po blatu kao i Frljićev.

      On je režirao u Srbiji koliko prošle godine, ali se građanima naše zemlje njegov rad nije svideo, jer ih je mnogo uznemirio. Kao i Hrvate povodom predstave o porodici Zec.

      Jedan zeleni glas je moj. Pozdravi.

  2. Jedan od retko hrabrih ljudi sa ovog prostora,
    no niko ne pobedi one koji su razvalili sfrj da bi mogli uzeti sve sebi! opljačkati sve što se može dajući narodu žvake u obliku pravoslavlja i ćirilice kod nas, a kod drugih slično, davajući čuvarima zadatke… uz lepu nadoknadu! kada ste čuli nekada nacistu da je protiv gazda koji urnišu radnike? ali zato krvaih očiju i uvek spremni napadaju pisce pesnike neka marginalna udruženja…????

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.