neobavezno-razdraganom paru voditelja Jutarnjeg programa RTS pripala je čast i zahtevan posao da na javnom servisu građanima predstave zaslužnu građanku i umetnicu Marinu Tucaković. Uz, dakako, ilustrativne numere Cece, Viki Miljković i ostalih zaslužnih umetnika i potencijalnih kandidata za nacionalne penzije.

neobavezno-razdraganom paru voditelja Jutarnjeg programa RTS pripala je čast i zahtevan posao da na javnom servisu građanima predstave zaslužnu građanku i umetnicu Marinu Tucaković. Uz, dakako, ilustrativne numere Cece, Viki Miljković i ostalih zaslužnih umetnika i potencijalnih kandidata za nacionalne penzije. Bez stava o poslu koji zaslužna građanka obavlja (uostalom, i među piscima ljubavnih vikend romana postoje zvezde, ali za to primaju veće honorare), teško je utvrditi u čemu se sastoji interes javnosti da na javnom servisu u udarnom terminu gledaju te kreacije. Ali, eto, za svojih 300 dinara svako traži svoje parče kolača. Valjda je u tome javni interes.
2. Bez sumnje, lepo je dan početi osmehom. Ali nije jasna lepota gledanja zacenjenih kikotajućih voditelja Jutarnjeg progarma, od čijeg se smeha ne može čuti informacija ili razabrati rečenica. Sve je u meri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari