Otvoren štand KiM

Ostavite komentar


  1. Budite jednom ljudi pa pokazite vasem narodu genocid na kosovu od srba, jer stfarno vise ne mozete lagati cijeli svjet kao sto ste radili 1878 tada kada ste terali i ubili albance i, toplice 720 sela. Zalosno za srpski narod jer otrujete laznim dokazima. Dajte da mladi zive normalno jer srpska omladina je odlicna.

    1. Dopuniću sa tačnim datumom:
      03.03.1878 do 13.06.1878.
      (između Sveto Stefanskog Ugovora i Berlinskoh Kongresa)
      Ovu činjenicu potvrdio je i
      Dr. Vasa Čubrilovič 1933 u Beogradskom Kulturnom Klubu.

      1. A odakle Albanci u Toplici i na Kosovu? Toplica, Kosovo sve SLOVENSKA imena. Da vas nisu tamo kolonizovali Turci pa kada su Turci bili primorani da se vrate odakle su i dosli, lepo su poveli sa sobom i one koje su tamo kolonizovali a oni cije ste zemlju kolonizovali vas ispratili taman onako kako ste zasluzili ponasanjem dok ste imali tursku zaledjinu. Ocigledno je da ste vi Albanci (nadajmo se ne svi) momentalno na vrhuncu svog nacional-narcisoidnog zanosa te otuda i ovakva mikimaus tumacenja istorije i zigravanje moralnih gromada i nevinasca ali nema potrebe da gnjavite okolo, nisu vam citaoci Danas-a krivi sto zaostajete 30 do 40 godina u odnosu na ostale zaostale Balkance ili vek i vise u odnosu na razvijene i civilizovane narode Evrope.

      2. Pozdrav za albanske botove i aktivist,, prijatan vam burek. I sta kazete genocid nad Albancima? Jedinstven svetski fenomen, genocid nakon kojeg se broj onih nad kojima se izvrsio genocid jos i povecao.

    2. aza ibrahimovic i kolege
      Da su Srbi izvrsili genocid nad Albancima ne bi danas postojao ni jedan Albanac ni na Kosovu ni sire. Da li znate sta uopste znaci termin genocid? Da li znate da ne mozete da lupetate o gencodu bez da postoji sudska presuda nekog relevantnog medjuanrodnog suda? Tu suplju albansku mitoman-propagandu recitujte na nekom prigodnom mestu, klupica ispred samoposluge uz drugare slicnog mentalnog sklopa i uz pivce je pravo mesto ili neki kongres „prirodne aljbanije“ u Kukeshu.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.