Otvorena vaskršnja izložba dečijih radova 1

U organizaciji Udruženja “Prijatelji dece Zemuna“, 27. marta, u Gradskoj opštini Zemun otvorena je tradicionalna izložba oslikanih drvenih jaja i crteža predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola pod nazivom “25. Vaskršnje likovne čarolije dece Zemuna“, piše u saopštenju za medije.

Najboljim predškolcima, osnovcima i srednjoškolcima pojedinačne i kolektivne nagrade uručili su član Veća Gradske opštine Zemun Žarko Dronjak i izvršni direktor Udruženja ”Prijatelji dece Zemuna” Milan Ilijin Micko.

“I ove godine imamo priliku da uživamo u vašim radovima, inspirisanim velikim hrišćanskim praznikom Uskrsom i iznova se divimo vašem talentu, trudu i strpljenju. Znajte da uvek mislimo na vas i na sve vaše potrebe. Zato činimo sve da vam obezbedimo bolje uslove za život. Jedino deca menjaju svet i samo kada mislimo na decu mislimo na budućnost“, rekao je Dronjak, navodi se u saopštenju.

Izvršni direktor Udruženja Milan Ilijin Micko čestitao je nagrađenima, i svima koji su poslali svoje radove i učestvovali na tradicionalnom konkursu, koji se organizuje preko dve decenije.

Kako se saopšteva, ove godine u programu je učestvovalo više od 2000 dece i mladih svih uzrasta. Najbolji među najboljima predstavljaće našu opštinu na gradskom takmičenju koje će biti održano na Bogoslovskom fakultetu SPC, na dan praznika Vaskrsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari