Partnerka Žarka Lauševića u filmu “Bolje od bekstva”: “Uvek sam ga Amerikancima opisivala kao neku vrstu istočnoevropskog Marlona Branda”

Ostavite komentar


  1. Na iskrenosti.. Naš Žare je plenio svuda dušom, samo mu je upropastio život jedan bez duše, koji je nekažnjeno divljao ceo život, opet Žare kao najslabiji, poslužio mu da se sakrije onaj što je kriv za stotine mrtvih…

  2. Gospodin , veliki glumac, ono sto je doziveo kao glumac, da dobija pretnje za ulogu koju igra.To ga je kostalo, to nije normalno.Zalosni smo…

  3. Zamislite u Engleskoj da igrate kraljicu Viktoriju kao transrodnu osobu ili u Americi Dzordza Vasingtona kao silovatelja dece, pa razapela bi vas publika na licu mesta, jer neke granice postoje.

    Zarko koga sam licno poznavao, igrao je Sv Savu homoseksualca u predstavi, ostalo znamo epilog.

  4. @Mare
    U Britaniji definitivno ne.
    U SAD, zavisi gde…
    Ali umesto Sv Save mozda bolje da je lik bio Despot Stefan Lazarevic…

Ostavite komentar


Kultura

Fotografkinja Marina Pupavac nagrađena na Belgrade Fashion Week-u 9

Fotografkinja Marina Pupavac nagrađena na Belgrade Fashion Week-u

Kako će videti manekene kroz objektiv, i predstaviti ljubiteljima modne fotografije, znaju samo vrhunski talentovani fotografi, tako da Beogradska nedelja mode tradicionalno podržava mlade talente iz ove oblasti. Prvo mesto konkursa za mlade fotografe BFW Instashot ovoga puta su podelile dve talentovane devojke Mina Gajić i Marina Pupavac, inače fotografkinja N1.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.