„Pitala bih je da li plaća porez, za svoje ‘čudesne nastupe’ toj istoj državi koju tako zdušno brani“: Gorica Popović postavila pitanje Karleuši

Ostavite komentar


  1. Горице позлатило Вам се свако слово, певаљка је страшно смешна и за искрено жаљење.

  2. Jadna Karleusa u jos jadnijoj zemlji.Sto pre treba pobeci odavde.Naklon velikoj glumici.

  3. Najtuznije je sto u svojoj umisljenosti Jelena stavlja znak jednakosti izmedju pojma drzave i vlasti…Vlast samo predstavlja drzavu koju cine gradjani i ako to sto rade predstavnici vlasti nije volja gradjana oni mogu biti pozvani da napuste svoje funkcije u vlasti svi redom bez izbora se samo ne mogu postaviti novi predstavnici vlastia stari moraju sici bez mogucnosti ucesca na novim izborima!

  4. Drage prave umetnice,vi ste ljudi koji su postovani iz dobro poznatih ra,loga svakom zdravorazumskog.Ne treba ni da se osvrnete na komentare osobe koja je ispid svakog ljudskog dostojanstva.

  5. plaća porez sigurno jer „koncerte“ finansiraju kojekakvi donatori i to im je najjeftiniji način pranja novca.

  6. Svi smo jadnici i jadnice ovde, ali ne zbog gržave , nego zbog režima. Ja državu ne izjednačavam sa Vučičem. ( ,,država- to sam ja“ Luj xv)

  7. Da li je Karleuša pevačica.Nije.Zato se šlihta Mitroviću.Da još malo opstane.Bliži joj se kraj karijere.Stižu mlađi.

  8. Ја се не бих обазирала на речи једне особе сумњивих моралних вредности, пропагатору шунда, безобразлука, непристојности, неукуса, ниског образовања,…Тешко је суздржати се и не реаговати на простаклук и све остало што нам свакодневно сервирају. Пуна подршка нашим глумицама у настојањима да се чује и нешто паметно и глас некога који су нечим задужили ову земљу.

  9. Takve osobe, (draga velika glumice, a još veći čoveče), same proizvode šund i šire blatnjave nastupe, ne razumeju pojam sramote!

  10. Gospođo Gorice,
    Vi ste pravi umetnik, ne dozvolite sebi da spuštate na njihov nivo(ako se uopšte to može i nazivati nekim nivoom, jer to dno dna), nisu zaslužili da im se Vi obraćate, pa makar i u negativnom kotekstu, jer to njima uveliko podiže rejting.

  11. Podsetite nas na “ srpsku majku“ i Arkana…da ne nabrajam novokompovanu elitu, formiranje novih vrednosti u drzavi , zvanoj Srbija.
    Mnogo toga smo zaboravili.
    Ponovo je bačena ista koska , udica na koju se narod peca.

  12. Mene zanima rađanje naslednika fam.Raznjatovic .Najvažnija vest u Srbiji, sve novine i udarni naslovi.

  13. Kad prestanete da odgovarate toj personi i ona će nestati sa scene.Ovako joj vi sami dajete na značaju.Karleuša živi od toga.

  14. Budali ne vredi objašnjavati da državu čine institucije, a bužet pune oni koji rade. Dakle, novac ne daje vlast iz svog džepa, novac je naš. A tuga je što se iz raznih opštinskih budžeta daje novac za promociju primitivizma, za nauku i obrazovanje nema.

  15. Bravo gospodjo Gorice…Svaka Vam cast!!! Ona (Karleusa) je dno -dna…

  16. Bravo Gorice. Niko ne placa porez od tih šundovaca ili nesto minimalno,fora je staviti sve silikonsko i juriti šeike,fudbalere,a mi cemo da kroz racun za struju,,podrzimo,, sa povelikim iznosom male proizvodjače električne energije koju bespravno stavljaju u cevi. Dogorelo do guse

  17. Е, куку нама, кад нам је важније шта о друштвеним догађајима мисле певаљке и глумци, а не академици, професори …….

  18. Koliko je jadna vlast kad mora jedna Karleuša da ih brani,goli olos sve

  19. Не брани она државу.Ми другу,резервну,немамо.

  20. Kada je dolazio na vlast, Karleuša je bila u Ćirilici protiv njega,a on postao ,,vlast“,sada je red da ode,jer je ona u njega.

  21. Poštovani Šešelj je jednom rekao: Jelena Karleuša je čudo Prirode, nema mozak a peva! Za pametnog dovoljno!

  22. Bravo naša velika glumice i gospođo Gorice. Taj šund je, između ostalog i doveo Srbiju u ovako jadno stanje.

  23. Treba li na pitanje ove carice dodati ista!? Da ponovim! CARICA I TO SA KRUNOM NA GLAVI!!!

  24. I ovoj nekoj Ani gore javite da su glumci zaposleni i u stalnom radnom odnosu. Znaci placaju porez.

  25. Ta nazovi pevacica i uvek neprimereno obucena govori da Telekom finansira serije a ne govori da je i ona silne novce dobila da snimi.neki sund i glupost. Zaista ima debeo i drsko bezobrazan obraz i karakter. Treba da se sakrije u misiju rupu.

  26. Zašto ona nema prava na svoje mišljenje? Vi ste kao neki intelektualci? Za mnogo toga je u pravu ali niste svesni svoje nesvesti jel su vam za sve drugi krivi, tako je najlakše..Ne volite svoju zemlju, idite bre više iz nje. Sve pametnjakovići.Ma važi.

  27. „Rodjenu Beogradjanku necu da komentarisem“, ne želim da se valja u njeno blato. Ali zašto ovako zdušno niste stali u odbranu svojih kolega, Manojlović, Ristovskog, Bikovica, Goncica …. I oni su glumci i to veliki. Jer oni nisu objektivni i pošteni. I oni rade samo svoj poso.

  28. Ona umetnica…Ona je jedna obicna alkoholicarka.
    Sto ne kaze narodu koliki je njen dnevni honorar na snimanju,a vecinu tih projekata placa drzava a ona pljuje po toj drzavi.Ako joj se ne svidja,nek ide u Holivud!!!

  29. Од оволике количине самодивљења дође ми малчице кисело. Није ЈК ни луда , ни глупа, напротив, само се дебело залетела у некошено
    Као да је нека битна особа коментарисала у некој па гледаној емисији…
    Ни за опозицију немам речи, све већ виђене, досадне, истрошене и силно поштене персоне…Ајде макните се више!!! Изборе добити не можете и то знате, зато и не желите на исте. Мало промене у редовима опозиције било би право освежење. Ал баш да видим ко ће се повући….Мариника? Ђилас? Вук? Бошко? Милица? Хахахаааааа пропаст по ко зна који пут. И наравно, увек ће тражити кривце у другима…јер нема самокритичности ни у најави…..

  30. Šta vi zamišljate o kakvoj vi kulturi pričate sećam se filmova devedesetih i kroz tu „kulturu“ i promociju nekih osoba stvoreni su mnogi likovi koji su nam se desili i još uvek se događaju.

  31. Upravo tako….Sram je bilo….njeno drustvo J.Jeremic i zadruga….ovo joj nije trebalo, mogla je biti malo pametnija, ali izabrala je stranu i pokazala se!

  32. Gorice nije u redu da nekog blatis a mozes majka da joj budes.Nebih rekla da si ugrozena bas ni u jednom aspektu zivljenja.Budi srecna sto si hvala bogu zdrava imas dovoljno godina zivot si lepo prozivela nisi se mucila kao vecina.Netreba ti ovakvo povlacenje po medijima, nije to vise za tvoje godine.Nemoj da kvaris lepo misljenje naroda o tebi, kao mnogi pre tebe

  33. Draga Gorice svi znamo ko ste Vi ali mnogi kao i ja ne znamo ko je Karaleuša

  34. Sto se tice JK sve ste u pravu, ali ja pitam vas glumce zasto kukate na male penzije (Ljiljana Blagojevic) kada vam je bilo lepo kada ste doooobre honorare dobijali na ruke a minimalno uplacivali dazbine drzavi. Slusam Evu Rasn kako kuka, a kuca joj Bogu hvala puna uspomena sa raaaaznih destinacija, ili Marko Janketic postavi sliku sa preskupom opremom za skijanje sa Kopaonika, a svi znamo koliko je to skup sport i mogla bih jos, ali i ovo je dosta. I brate ukinite nacionalne penzije. I ja sam doprinela ovom drustvu ali to niko ne vidi.

  35. Svi sa estrade hvale se da imaju kule i gradove,žive u raskošu,ali kada stigne vreme za odlazak u penziju kukaju kako su im male penzije.Da više odnosno ispravno uplaćuju poreze i doprinose imali bi normalnu penziju.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.