Snimanje romantične komedije „Jesen samuraja“, po scenariju Dimitrija Vojnova i u režiji Danila Bećkovića, čija se premijera očekuje krajem iduće godine, počelo je u Bečeju.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }


Petar Strugar igra Vladicu, profesionalnog karatistu koji se vraća u rodni grad i zaljubljuje u Snežanu, koju tumači Hristina Popović, a koja ima malog sina Vukašina. NJegova potraga za poslom kojim bi izdržavao novu porodicu dovodi ga u niz komičnih situacija.

Za razliku od filma „Mali budo“, koji je radila ista ekipa, „Jesen samuraja“, prema rečima Vojnova, ima jaču ljubavnu priču, jaču priču o sazrevanju.

„Mislim da će ovo biti osveženje jer odavno u srpskoj kinematografiji nismo imali romantičnu komediju i film koji se snima van Beograda. Pokazaćemo drugačiji doživljaj gradskog života, što je izazov za sve nas“, istakao je Vojnov na konferenciji za novinare. On je dodao da je nakon velikog uspeha filma „Mali budo“ bio očekivan nastavak, ali da na repertoaru srpskih bioskopa ima mnogo nastavaka, te da su oni želeli da snime novu, originalnu priču sa pozitivnim likovima i drugačijom emocijom.

Bećković je rekao da pokušavaju da naprave vedar, veseo i dinamičan film, naglasivši da je ekipa već uigrana i odlično funkcioniše.

U filmu igraju i: Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Miodrag Miki Krstović. Snimanje u Bečeju traje do 15. decembra u Bečeju, dok se ekipa u februaru i martu seli na druge lokacije. Film bi u bioskopima trebalo da bude krajem oktobra ili početkom novembra sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari