Počinje snimanje serije o Aliji Izetbegoviću

Ostavite komentar


  1. Dobro je da snimaju seriju. Možda tako najbolje saznamo kako je i zašto Alija žrtvovao Bosnu i Hercegovinu.

  2. После Мурата,то ће бити(нажалост)најгледанија серија у Србији.Зато је Турци и снимају.Да би је продали богатом београдском Пашалуку.Где ће публика јести халал хот дог-сове и дигнути ноге на,сто док гледају Баба 1.!!!

  3. Eto ti sad. Nabedise nas da smo mi pravili "veliku srbiju" a oni filmsku seriju o onome sto je citavog zivota tu pravio veliku dzamahiriju!

  4. Sjajno! Sad očekujem da se serija emituje na regionalnim mrežama, pa da u Srbiji padne medijska blokada, i da Srblji sagledaju priču i iz drugog romansiranog ugla. To će da pomogne da se ustanovi makar kakva trodimenzionalna predstava o novijoj istoriji…

  5. да ли оваква вест заслужује и читање?
    као креч на зиду, да.
    свакако мора се о нечем трабуњати и испунити хартија!
    А господу "данашњу" не занима шта рече и изр
    ече европски суд правде у вези насушних вакцина, као и дешавања у италији и пољској, по истом питању?
    шутња неће скрити и изиграти истину!
    Тако ни педери ни алија балија неће прекречити зид.

  6. Narucio Erdogan zarad njegovog kulta licnosti jer, eto, bilo je slicnih i pre njega.

  7. Najgore što se radi u „produkciji kuće Sandžak media“ iz Novog Pazara!
    A Turci se trude da ojačaju svoj uticaj na Balkanu, zahvaljujući emocijama Bošnjaka prema njima. Samo dolivaju ulje na vatru u ionako zapaljiv region. Kad ćemo svi shvatiti da smo najbliži jedni drugima, bez obzira na verske i sitne jezičke razlike, a da se spoljni „prijatelji“ vode svojim interesima???
    Važi za sve narode…

  8. " To će da pomogne da se ustanovi makar kakva trodimenzionalna predstava o novijoj istoriji…"…A Vi bi, Milivoje Radakoviću, da ostane verna samo dimenzija iz vremena Turske? Nostalgični ste, očigledno. Vi nemate pojma šta je Bosna, samo se petljate u sve bez zazora. Besposleni ste, bezbeli!

  9. Ali da kazu, kako je i zasto poveo rat, a nije morao, zasto je pobio onoliki narod na Markalama, koliko je para pkrao, od pomoci koje su slale muslimanske zemlje. Alija je jedan od najvecih zlocinaca, a ne heroj

Ostavite komentar


Kultura

Mona liza

Luvr razmatra da se preseli Mona Liza

Ministarstvo kulture Francuske razmatra poboljšanje uslova za izlaganje slike Leonarda da Vinčija "Mona Liza" u pariskom muzeju "Luvr" i njeno preseljenje u posebnu salu, saopštila je direktorka tog muzeja Lorens Des Kars.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.