Organizatori Exit festivala u Novom Sadu, koji je počeo sinoć, apelovali su na posetioce da dolaze ranije kako bi se izbegle gužve na kapijama, kao i da se pridržavaju festivalskih pravila i poštuju mere bezbednosti. Kapije Exita otvaraju se danas u 16 sati, a biće zatvarane u tri posle ponoći, nakon čega neće biti moguć ulazak na Petrovaradinsku tvrđavu.

Organizatori Exit festivala u Novom Sadu, koji je počeo sinoć, apelovali su na posetioce da dolaze ranije kako bi se izbegle gužve na kapijama, kao i da se pridržavaju festivalskih pravila i poštuju mere bezbednosti. Kapije Exita otvaraju se danas u 16 sati, a biće zatvarane u tri posle ponoći, nakon čega neće biti moguć ulazak na Petrovaradinsku tvrđavu. Ulazak na festival je dozvoljen samo na jasno obeleženim i obezbeđenim ulazima, samo uz ulaznicu ili akreditaciju. U toku jedne večeri moguće je ući na festival samo jednom, zbog čega nije preporučljivo izlaziti. Svako je, prema domaćem zakonu, dužan da sa sobom uvek ima neki od ličnih dokumenata.
Pored festivalskog obezbeđenja, ulaze će kontrolisati i policija kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci. Na Exitu će sve četiri noći dežurati i ekipe Crvenog krsta, službe Hitne pomoći i vatrogasci, a u slučaju da je posetiocima neophodna pomoć, mogu se obratiti radnicima obezbeđenja koji su prepoznatljivi po crvenim majicama. Na Tvrđavi će biti postavljeno 28 šankova, a posetiocima će na raspolaganju biti pet bankomata, tri menjačnice i 450 toaleta. Na info pultovima moguće je detaljno se informisati o svim lokacijama, satnicama.., a informacije je moguće naći i na bilbordima s preciznom mapom festivala, svih bina, info pultova, hitne pomoći…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari