Preminula glumica Mira Furlan

Ostavite komentar


  1. Zaista veliki gubitak, mislim da su je svi sa prostora bivše SFRJ voleli. Neka joj je večna slava i hvala.

  2. Ova lepotica je nazalost jos jedna zrtva mrznje izmedju Srba i Hrvata. Danas su to DVA naroda i pored toga sto su im preci iz iste grupe sisli sa Karpata. Jedina razlika ova DVA naroda je u prepisivanju po jedne od dve Rimske religije, a koje OBE su daleko od preporuka iz Svetog pisma. Mladje generacje OBA naroda moraju da budu na liniji preporuka iz Svetog pisma. Hristos je svojim ucenicima govorio: Idite u SVE narode i SVE jezike.

    1. Umrla je glumica, kosmopolita, Mira Furlan a ti pričaš o dva naroda, tuga.
      Drugo, da, to su dva naroda, bila i sada su či predci nikada nisu živeli na Karpatima.

    1. Mi iz Srbije smo je zaista voleli. Pridobila nas je vojom ličnošću i svojim ulogama, koje je oplemenila i dala im dušu. Za vas „srbistance“ ne znam. Vi ste verovatno neki vanzemaljci.

  3. Sad tek vidim da je sa 35 otišla zbog ovog našeg ludila. Činilo mi se da ima više godina jer nije bilo značajnijeg filma ili serije u kome nije igrala. Saučešće porodici, laka joj zemlja.

  4. Veličanstveno ljudsko biće. Umetnica. Mrzeli su je samo zli koji su razarali njenu i našu domovinu. Utoliko je njena zvezda još sjajnija. Mira Furlan.

  5. Počivaj u miru, lepa glumice Miro F! Uz tvoje filmove sam kao dečak rastao, a tvoja lepota i vrsna gluma, sazrevala je veličinu misterije žene u meni kao muškarcu. Nikada neću zaboraviti lepo lice velike glumice.

  6. Velika glummica i veliki covek. Pocivaj u miru, legendo. A. RTS, upravo, emituje, u cast Furlanove, film, „U raljama zivota“. Sijaset glumaca se vidi, a Mira najmanje. Bruka i sramota za RTS.

  7. Imala je noblesu, inteligenciju, nadgled, prirodnu lepotu. Žao mi je sudbine ove velike žene i što nas je na ovaj način napustila, uz tešku bolest.

  8. Draga nasa, srescemo se ponovo na onom ostrvu iz Izgubljenih. Racunam da ces nam osvetliti put i razgoniti mrak kao sto si to radila u ovom zivotu.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.