Pretnje smrću Nikoli Koji, tužilaštvo ne reaguje

Ostavite komentar


  1. I fasisti su vesali narod na terazijama, veoma malo se razlikuje SNS od Nemackih Fasista od 1933 do 1945. Ali iz nekog razloga Srbi prihvataju fasizam u obliku SNS-a pa im ne smeta sta se radi po Srbiji.

    1. radio to,vešao ljude na Terazijaa,
      i kvaternik za vreme prvog rata kao oficir austrougarske vojske!
      1918. presvlači uniformu i postaje oficir Karađorđeviča?
      1941. opet menja uniformu u ustašku
      i juri Krležu da ga ubije jer ga je prozivao -provocirao,
      od osamnaeste godine dvadesetog veka?

      1. Kada nema vladavine prava i pravne države, postoji samo politička volja režima, da primeni ili ne primeni postojeći zakon… Velika sramota za sve nas, koji živimo u ovoj i ovakvoj Srbiji…!

        1. Nista novo. Prete, blate, ugrozavaju bezbednost. Molim Vas Nikola i sve druge, da izdrzite. Narod je uz vas

  2. Hoće li neko već jednom izbaciti tog ludaka od Rističevića iz skupštine i suditi mu za ugrožavanje sigurnosti???????????????????????
    Dokle više???????????????

  3. neka više svi prestanu da prete smrću u ovoj državi i neka se argumentima bore za svoje ideje i ciljeve

    1. Argumenti su u mm
      Zatvoriti granice pre toga skloniti zene decu i mlade
      I da zakljucimo obo lutanje

  4. Kolik je meni poznato vešala su nosili aktivisti SZS i to javno na „građanskim protestima“.

    1. Nosila se maketa od kartona. Kao i na svakoj EU demokrstskoj demonstraciji.
      Ovde poslanik zakonodavni poziva na linč Nikole Koje.

    2. A koje vaistinu razbijao glave, palio kuce, uzurpirao drzavu, ubijao radnike, osiromasio drustvo…

      1. @Nenad: Gospodine Nenade izgleda da ste zaboravili da je gradska vlast (DS) izbacivala ljude iz neformalnog naselja i slala na njih policiju, a njihove sklepne kućice su bagerima radturene. O tome se ne piše niti se komentariše, a kada ovi današnji urade isto (Sava Mala) to se eksploatiše na veliko.

        1. Gospodine Pepe zar nije argument premijerke da je trenutno 42M puta bolje nego za vreme prethodne vlast?

        2. To bi imalo smisla da nisu ruseni objekti koji su bili „legalni“, da ne spominjem da je neke drzava prethodno prodala… Toliko o slicnosti…

        3. Pepe da se hitno javiš u Lazu Lazarević tamo ti je zakazan pregled. Ti porediš rušenje divljih romskih naselja sa rušenjem legalnih nvlasničkih objekata u gradu. Šta reći a ne zaplakati!

        4. @Pepe, u tvom komentaru se krije ključna razlika između iseljavanja Roma iz nehigijenskog nelegalnog naselja i stanovnika Savamale. U prvom slučaju iseljavanje su sprovodili državni organi na osnovu odgovarajuće odlike nadležne institucije i uz asistenciju policije. U drugom slučaju iseljavanje su sprovodile huliganske grupe u sred noći i bez odgovarajuće odluke nadležnih institucija. Zbog takvih kao ti koji održavaju svojim glasovima ovaj mulj na površini odavde treba bežati.

          1. Njima ta „sitnica“ nije važna. Nazadnjaci su ipak mnogo gori. I šta ćemo sad 😀 ?

  5. Ovo je vrlo ozbiljno i treba pod hitno odreagovati. Niko nikome nema pravo da preti smrću ! Najoštrije osude i najveće kazne za ovakva dela !

    1. Je l’ ista kazna kao za batinaše iz Kruševca, palitelje kuće iz Grocke ili rušitelje iz Savamale?

  6. IZDAJNIK RADI SVOJ POSAO
    Srbijo “CRVENI” i “ŽUTI” te ubiše!

    I pored toga što nas istina i Vučićevo zlo svakodnevno šibaju po ušima, mi kao srpska nacija još uvek to ne osećamo, i ne vidimo pravo lice Aleksandra Vučića. Mi ne vidimo da mu njegova zla ne dozvoljavaju da otvori ni medije u Srbiji. A mediji su danas najvažniji faktor u Srbiji. U pitanju su neverovatna zla koja je ovaj srbožder počinio. On je lagajući i obmanjujući ovaj srpski narod, celo vreme samo “radio” na štetu Srbije i srpskog naroda. Mnogi Srbi još ne vide da je Srbija u pravom rasulu. Zbog bolesne pohlepe za ličnom reputacijom, Vučić je podlegao srpskim neprijateljima, i postao njihov verni sluga. Saradnja sa našim tradicionalnim neprijateljima traje i danas. Uz to Vučić je izvršio i protivusravnu predaju Kosova, koju je dobro sakrio od srpskog naroda. On je stvorio i prvu albansko-srpsku vladu Kosova. A Marko Djurić stvorio carinu “Jarinje, i kosovsku granicu. To smo svi videli. A (briselsku) izdaju Vučić je sakrio proglašabajući to zlo kao “Državna Tajna”. Zato Srbi još uvek ne znaju da je on dana: 30. juna 2015.god u 22 č. i 54 m. predao Kosovo Albancima. I umesto da iseli kosovske Srbe u praznu Srbiju, i da uvede Kosovu trajne sankcije, Vučić se odlučio za trajnu predaju-izdaju Kosova.
    Za sve ovo Evropa dobro zna, zna da je Vučić veliki srpski izdajnik, pljačkaš i lažov, ali im to ne smeta da sarađuju sa njim. U njemu vide tu “zlatnu koku-polugu” sa kojom mogu da ostvare sve svoje (zle) ciljeve oko uništenja, i Srbije i srpskog naroda. On je ta njihova perjanica i milostiva sa kojom se oni ljube i jedino mogu da sarađuju. U njemu vide uvek nasmejanog srpskog izdajnika i poniznog ulizicu, koji svoje izdajstvo potvrdi i rečima: “Zalažem se za Balkan bez granica, ali da se zna gde je Srbija”. A čim se vrati u Srbiju on nastavlja kao patološki lažov, koji hoće da pobije sve žive kritičare. Istina mu je najveći neprijatelj, i ta “junačina” beži od nje hoće noge da polomi.

    O kakvom se izdajniku radi najbolje govori cinjenica, da je on od samog’ dolaska na mesto predsednika non-stop kršio Ustav Srbije. U stvaranju ovog’ velikog’ zla Vučić ima mnogo pomagača, pri ruci mu se našla i naša pravoslavna crkva, i svi će oni morati da sednu na optuženiču klupu, i da završe tamo gde im je mesto. Dokazi za izdaju i pljačku postoje, jer se radi o velikom zlu. Pitam! Kako se u svetu kažnjava ovakva izdaja države i naroda? U Americi na primer!? O istorijskoj pljačci Srbije i Srba neću govoriti…

    Da bi se Srbija rešila ovakvih, i zaustavila ovakvo nemilosrdno uništenje, mi moramo uvesti smrtu kaznu u Srbiji, bilo vešanjem ili streljanjem, svejedno. Zašto je ona potrebna!?

    Zato što mi hoćemo da živimo potpuno normalno na svojoj zemlji. Hoćemo da sačuvamo svoju nacionalnu kulturu, istoriju, teritoriju, svetinje koje mi imamo ovde na Balkanu. Hoćemo da imamo normalan standard, a ne najniži. Mi želimo patriotstvo, poštenje i pravnu državu, odgovornost, rad i red. A to nam ne dozboljavaju upravo ti instalirani kriminalci u Srbiji. Mi kao nacija jednom moramo da viknemo: “DOSTA”, i da pogledamo šta je ko radio sa ovom državom. Krivci mora da se suoče sa istinom i pravdom. Zato nam treba nezavisan sud i ta lustracija. Ko to opet neće? Opet kriminalci, a mi opet “DOSTA”.

    Ponavljam, na tom putu nam stoji Vučić i njegovi oligarsi, koji su dobro napunili svoje džepove. Zato svi lopovi moraju biti procesuirani i žigosani. Dosta više sa izdajom, pljačkom, rasprodajom, lažima i obmanama naroda. Nažalost to je naša svakodnevnica. Dosta više! Nećemo više rekla-kazala, nego hoćemo da pogledamo šta je ko radio. Dosta više…

    Što se tiče opozicije, Srbi i ne znaju šta je prava opozicija. Sve ovo što vidimo i što zovemo opozicija, to su ustvari (moram da kažem) nusproizvodi komunizma, koji isto nisu patriote i rodoljubi Srbije. I njihova ideologija je usmerena protiv Srba. Srbi još ne znaju da takvi samo uništavaju naš interes. A državu stvaraju i brane nacionalisti i patriote. Pogledajte Hrvate…

    Što se tiče protesta ja ga potpuno podržavam i sam učestvujem u njemu. Ali tamo sam video mnogo bivših lopova kojima nije mesto na protestu. Mislim na “žute” koji sve rade da se ništa ne promeni, mrze lustraciju jer su oni prvi na tapetu. Zato gaze po sporazumu sa narodom. A ugovor je perfektan i smeta samo bivšim i sadašnjim lopovima u Srbiji. Na kraju krajeva daleko su oni od tog Djindjića. Znači polažem velike nade u protest.

    Zbog velike pohlepe za ponovnim dolaženjem na vlast, “žuti” nisu sposobni ni da formulišu svoje zahteve. Još ne znaju da VUČIĆ BEŽI IZ SRBIJE kad mu otmu televiziju!? Njima je u interesu samo stolica i dalja pljačka, a ne srpska država. Umesto svih tih izdajnika i pljačkaša Srbije, na vlast treba dovesti trezvene patriote može i monarhija, koja je sušta suprotnost i žutima i komunistima. Oni vole srpsku državu i srpski narod, i srpsku vojsku. Biće to borba rušitelja i neimara srpske države, naravno da će patriotizam pobediti.

    Inače komunisti brane puškom vlast. I sve izbore uvek pokradu. Za njih ne postoji nikakav zakon, i odgovornost. Oni vrše izdaju, pljačku, krše Ustav Srbije, obmanjuju, lažu, klevetaju koga god hoće, a nizašta ne odgovaraju. Kod njih nema slobodnog sudstva i slobodnih medija. Ogledalo njihovog’ uspeha je današnja Srbija. Da li je to istina? Jestee…
    Na kraju, ovoj vlasti se crmo piše, i što se budu više natezali platiće još veći ceh. Pa izvolite…
    A vi narode kad pukne televizor sve ćete saznati… Hvala…

    P. “Sajdzo” Bogutovac.

  7. Pa dobro ljudi, gde cete veci dokaz od ovog da je Darvin u pravu… Samo nedostaje u Teoriji Evolucije hipoteza da su neki njudi, ipak zaglavili na pola puta….

  8. Pa zar ovaj nije otišao? Čini mi se da je najavio da se „pakuje“, kao i veliki broj ove moralne gologuzije, kojoj je san da steknu status „gastarbajtera“. Ja mislio da je on već davno napustio ovu „propalu“ državu u istom kupeu sa čuvenim „Bjelom“ prijateljem i saborcem Jove Divljaka.

    1. Pošto se osećam prozvanom, je l vama palo na pamet da niko ne želi i niko ne treba da radi u zemlji čiji političari narod doživljavaju isključivo kao roblje i jeftinu radnu snagu koju treba prodati. Zašto da radim i dozvoljavam srpskim poslodavcima da me vređaju i plaćaju kao uličnog psa? Naravno da sam sa svojom diplomom i znanjem otišla tamo gde me niko ne vređa, i tamo gde mogu sebi i ljudima oko sebe da priuštim dostojanstven i normalan život. A vi samo nastavite da nas nazivate moralnom gologuzijom…da je Koja hteo da ostavi Srbiju dušmanima da sa njom rade šta hoće, uradio bi on to odavno.

  9. Sve pretnje sva zastrasivanja sve te izmisljotine na RTS_u se kao bumerang okrecu protiv aktuelne vlasti…uplaseni su jer znaju da narod nece vise da se budi i zaspi sa laznom slikom Srbije koju emituje prorezimske medijske kuce na celu sa cirkuzantom Vucicem

Ostavite komentar


Kultura

Promocija knjige i besplatan koncert za Svetski dan džeza 9

Promocija knjige i besplatan koncert za Svetski dan džeza

Svetski dan džeza obeležava se širom sveta 30. aprila, kao zvaničan UNESCO praznik a Dom omladine Beograda tim povodom, večeras od 19 sati uprilićiće promociju “Knjige o džezu” Jadrana Erčića dok će u nadstavku večeri besplatan koncert odžati Kvartet Nikole Šaškovića, jedan od najtaletovanijih beogradskih mladih džez umetnika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.