Rade Šerbedžija za Danas: Svedoci smo da su protesti i bunt naroda, upravo ovde u Srbiji, srušili vlast za koju je bilo nezamislivo da ikada može pasti

Ostavite komentar


  1. Poštovani Rade,jer ga zaista poštujem,mislim da se uplićeš u nešto što ti nikako ne stoji izuzev ako nisi u nekom finansijskom problemu.Kao prvo treba da osudiš sve koji su našu Jugu zavadili, pa rasparčali, a onda i Srbiju ponovo otimajući Kosovo osakatili.Kao drugo ,dobro znaš kako su prošli oni koji su na ulici rušili Miloševića i sve srpske vrednosti i dokle su Srbiju bili doveli , tako da narod neće dva puta ispasti glup ,pogotovo što vide veliki napredak u svim oblastima ,a sad što nećemo da uvedemo sankcije prijateljima i ne damo naše Kosovo ,žao nam je to je jače od nas ,a to su razlozi što se sav kukolj digao na nas a ne neko tobože nasilje…..Videli smo se 1986 na Silbi gde sam sezonski radio,Jadran, a ti si lepo uživao u svojoj kući na tom prelepom mirnom otoku i vozio čamčić po nigde bistrijem moru…..A sad svako svojim putem,ali nije to razlog da ne budemo ljudi….

  2. Srušili su Miloševića ali prvo je izgubio izbore, kažite razliku između tih protesta i ovih danas. Današnja opozicija želi na vlast bez izbora da dođe na vlast.

  3. A onda su Zapadne obavestajne struktute sabotirali novu vlast i doveli Vucica. Serbedjija neka cuti. Nema pojma o svetskoj politici.

  4. Што си, тко си? Тата ти је је био удбаш у кожном мантилу. Ти си као Србин а ништа немаш са нама. Кани нас се, иди даље.

  5. Tu vlast je srušio zapad a ne narod… I svi to brlo dobro znamo. I to nam je za nauk da nikada više vlast ne rušimo na ulici

  6. Neko napisa da nezadrživo napredujemo, a ja bih dodao da nezadrživo srljamo u progres. Posla ima, ali od tih poslova koje radimo, pre svega danonoćno kao bi dovoljno zaradili, nemamo vremena za normalan život, jer je kupovna moć sve niža. Imamo skoro najskuplje gorivo dok uveliko pada na svetskoj berzi, da ne spominjemo sva ostala poskupljenja, a za svakog prosečnog građanina najbitnije cene na malo, koje su se udvostručile u odnosu na pre godinu dana. Dok se deca „igraju“ kriminalaca, SNS-ovce okupljaju narod pod prinudom i za novac ili interes da udare kontramiting mitingu za zaustavljanje nasilja. Verovatno je to taj progres da se ljudi okupljaju u tor, pa im se blokira izlaz iz istog, kao što smo mogli da vidimo na snimcima. Mada ih ne žalim, jer i sami znaju gde su i zašto su došli, a to nije ništa drugo sem ličnog interesa. Šerbedžija svakako nije dobar sagovornik što se tiče stanja u srpskom društvu, ali je dobro procenio stanje svetskog društva. Kuda idemo i gde ćemo stići ko to zna. Totalno smo podbacili u dokazivanju Darvinove teorije evolucije, jer smo krenuli u suprotnom smeru ka majmunu, a ne ka visokointeligentnim ljudima i društvu.

  7. Tako je, to jeste BILA Srbija. To je ono sto smo iskusili, ali smo idioti, ako ponovimo iste korake!

  8. Od kada se turisti pitaju sta se u Srbiji desava i sta joj je ciniti?

  9. Gosn Rade Glumac, da li će ovaj Vaš intervju imati više uticaja na narodne mase ili će više uspeha imati Vaš spot za poziv masama da se usreće u kockarnicama?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.