Repetitor ovogodišnji hedlajner TAKT festivala u Novom Sadu: Na kantautorskom takmičenju učestvuje dvadeset bendova 1Foto: Neven Hercegovac/TAKT fest

Tokom pet dana TAKT fest-a, od  20. do 24. septembra u Omladinskom centru „Ck 13“ u Novom Sadu, posetioci će biti u prilici da uživaju u koncertima, filmovima, tribinama, radionicama, predstavama i druženju sa desetinama izvođača iz Srbije, regiona i Evrope.

Glavni događaj 12. po redu festivala je, kao i uvek, kantautorsko takmičenje, a ove godine preko 20 bendova i izvođača iz Srbije, regiona, ali i šire dolazi da se predstavi na TAKT-u.

– Imamo takimičare i iz Slovenije, ali i iz Amerike. Fokus je na solidarnosti, zajedništvu i raznolikosti – kažu organizatori festivala.

Hedlajner ovogodišnjeg TAKT-a je beogradski bend Repetitor, a osim njih tu su i novosadski Kruz Roudi, Echo Spiritus, Gandy & the sin Expirience, Lepša Brena, niški Monah, kao i francuski trio Mite le band.

U filmskom delu festivala publika će moći da uživa u selkciji filmova u četiri različite kategorije, kao i u tribini „Kako do muzičkog spota?“ na kojoj će govoriti reditelj muzičkih spotova Nikola Stojanović, menadžerka Jelena Mumin i muzičar Nemanja Velimirović.

Repetitor ovogodišnji hedlajner TAKT festivala u Novom Sadu: Na kantautorskom takmičenju učestvuje dvadeset bendova 2
Foto: Neven Hercegovac/TAKT fest

Tokom TAKT-a, održaće se i dva performansa, odnosno predstave; „Subito“, kao i „Go Strange“, ali i radionice za mlade muzičare.

Svi programi su besplatni za posetioce.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari