Robert Patinson igra u novom filmu reditelja "Parazita", a sad je poznato i kad on stiže u bioskope 1Foto: WARNER BROS / Planet / Profimedia

Dve godine nakon što je objavljeno da će Bong Džun Ho da snimi film „Miki 17“ po romanu „Miki7“ Edvarda Eštona, stigla je vest iz studija „Warner Bros.“ da će se film pojaviti u bioskopima početkom 2025, čak godinu dana nakon planiranog izlaska.

Prvi tizer filma mogli smo da gledamo već 2022, ali zbog štrajkova u Holivudu i duge postprodukcije, „Miki 17“ će imati premijeru 31. januara 2025.

Robert Patinson u filmu igra glavnog junaka Mikija Barnsa, člana ekspedicije poslate da kolonizuje ledeni svet Nifhajm. Ono što je specifično za njega je da ako mu se kojim slučajem nešto desi i on izgubi život na misiji, njegov klon sa istim sećanjima zauzima njegovo mesto.

Ostale uloge u filmu „Miki 17“ tumače Stiven Jeun, Toni Kolet, Naomi Eki i Mark Rafalo.

Ovaj projekat je prvi film koji je Bong Džun Ho snimio nakon „Parazita“. Podsećamo, ovo južnokorejsko filmsko ostvarenje iz 2019. nagrađeno je sa četiri Oskara, a među nagradama su se našle i one za najbolji film i najbolju režiju.

Bong Džun Ho je u međuvremenu bio producent serije „Snowpiercer, inspirisane njegovim istoimenim filmom iz 2013. Serija se završila nakon dve sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari