Rock Opera 2 u Sava Centru 28. novembra 1Foto: Dunja Dopsaj

Muzički spektakl Rock Opera 2, biće održan 28. novembara u Sava Centru, gde će publika moći da čuje nove muzičke kreacije popularnih svetskih rock hitova.

Sjajni muzičari Opere Srpskog Narodnog Pozorišta i Novosadski Big Bend, sada ujedinjeni pod zajedničkim nazivom POP’s Orchestra i izvanredni solisti pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika pripremili su nove aranžmane svetskih hitova.

Na repertoaru će se, kako se navodi u saopštenju, naći nove pesme, zvuk će biti čvršći i sa još više emocija, a muzičari, od kojih je većina izvođača klasične muzike, će izvanrednim muziciranjem opet spojiti različite muzičke žanrove.

Ovaj muzički spektakl ne poznaje granice izvođenja, pa će u koncertu podjednako uživati i ljubitelji klasične muzike i ljubitelji roka, bluza, džeza, popa, opere. Moćni glasovi solista ostavljaju bez daha, a publiku podižu na noge i izazivaju ovacije, pa se samo na koncertima Rock Opere može doživeti posebna atmosfera i osetiti divna energija koja svima u sali dočara svu lepotu muzike.

Muzički spektakl Rock Opera je u avgustu mesecu obeležio 17. Belgrade Beer Fest, gde je na koncertu uživalo više od 100.000 ljudi, a u Sava Centru publiku očekuju nova muzička iznenađenja i poslastice.

Ulaznice za ovaj događaj će se uskoro naći u prodaji po popularnim cenama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari