Alen Islamović nakon koncerta na Beer Festu: Odličan je osećaj nastupati zajedno

Izjava pevača Bijelog dugmeta za dnevni list Danas

Ostavite komentar


  1. kako mogu dva coveka na bini da foliraju bijelo dugme to da pitamo SV Haralampija. Ali dziberani moze da se uvalja sta god hoces.

  2. Loše i jeftino…Tifa jedva stoji jedva peva..urađen..a Brega ni gitaru nije nastimovao..Za ovo je uzeo 100000…sramota i blam kojeg Brega nema..odvratno

Ostavite komentar


Scena

Ningen

U Beograd stiže Ningen, međunarodni festival animacije i nešto poput „intelektualnog rejva“: Takav format nije postojao u Srbiji

Želimo da umetnički jezik postane zajednički jezik na prostoru Ningen festivala. Ovo je u isto vreme i Kanski filmski festival i Burning Man, nešto poput "intelektualnog rejva". Takav format nije postojao u Srbiji - kažu za Danas organizatori prvog Ningen međunarodnog festivala animacije, koji će biti održan 21. septembra u Beogradskoj tvrđavi, na Kalemegdanu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.