Plaćanje preko aplikacije, ulazak u različite zone...: Koje su sve novine na ovogodišnjem Beer Festu? 1Atmosfera sa jednog od prethodnih BFF Foto: Miroslav Dragojević

Devetnaesto izdanje Beer Festa koje se održava od 18. do 21. avgusta obeležiće jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji i brojne inovacije. Festival će ove godine biti podeljen u više zona, najavili su organizatori.

Na ovogodišnjem izdanju festivala nastupaju: Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodopop, Love Hunters, E-play, Blaža i Kljunovi, DLM, Queen Real Tribute, Bijelo dugme tribute, Rock Ko Fol i Django & Space Cowboys, Džepovi, Atomsko Sklonište, Penthouse band, Rock Apoteka, Bandx (ac/dc tribute), Rainmaker (Iron Maiden tribute) i mnogi drugi.

Radno vreme festivala biće svako veče od 18 časova do tri časa ujutru, saopštili su organizatori festivala na svom sajtu i društvenim mrežama.

Kako su najavili, očekuju se velike gužve, zbog čega savetuju posetioce da dođu što ranije.

Ulazak na festival

Bir Fest će ove godine biti podeljen na cloud, koncertnu i VIP zonu, za koje će važiti različiti uslovi za ulaz.

Ulaz na cloud zonu biće besplatan, dok će posetioci koncertne zone biti „besplatan, uz kupovinu konzumacije u iznosu od dva pića (590 dinara)“, saopštili su organizatori i dodali da se dva pića preuzimaju na ulasku u festivalsku zonu. Ulasci u obe zone su mogući neograničen broj puta tokom večeri.

Ipak, kako navode, ulazak u koncertnu zonu biće moguć i bez konzumacije pića, ali samo za posetioce koji dođu na festival pre 19.30 časova, i u tom slučaju omogućen im je samo jedan u tu zonu tog dana.

Deca do 15 godina su oslobođena obavezne konzumacije, najavili su organizatori Bir Festa.

Plaćanje na ovogodišnjem Bir Festu

Do ove godine, hrana i piće uglavnom su se plaćali gotovinom, ali ovoga puta dolazi do velikih promena.

Naime, kupovina hrane i pića na festivalu će se odvijati pomoću aplikacije eFinity ili karticama, naveli su organizatori.

Kakav će biti raspored zona?

ZONA 1: „Cloud“ zona sa brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste, među kojima su: Beer market i Craft Beer Land sa preko 300 etiketa piva, Moto Platz (sa posebnom binom i muzičkim programom, zidom smrti, kampom, izložbom custom i oldtajmer motora, tattoo studiom itd).

Intergalactic Diner Foodland, Silent disco bina, Luna park, panorama baloni, ultimativni selfi toranj visok 17 metara sa kog će posetioci moći da naprave najbolji selfi ikada, Elektro bina. Ulaz u ovu zonu je besplatan.

ZONA 2: „Koncertna zona“, u kojoj će se pored glavne bine i nastupa najvećih muzičkih zvezda takođe naći brojni sadržaji i partnerske zone. Ulaz u ovu zonu će biti besplatan, do 19:30h ulaz će biti slobodan bez obavezne konzumacije, dok će nakon 19:30 ulaz u koncertnu zonu takođe biti besplatan, ali uz simboličnu konzumaciju u iznosu od 590 RSD za dva pića, koje će posetioci preuzimati na ulazu u festivalsku zonu.

Konzumacija se kupuje na 2 načina: putem besplatne eFinity aplikacije u segmentu TICKETS (opcija plaćanja je samo putem platne kartice).Na uplatnim mestima Beer Festa – uzimanjem cashless kartice i uplatom željenig iznosa na kupljenu karticu.

ZONA 3: „VIP zona“, koja će se sastojati iz tri partnerske platforme (JTI, Heineken i Apatinska pivara). Iz ove zone pružaće se najbolji pogled na festival, a ulaz u ovu zonu se naplaćuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari