Amira Medunjanin poziva na koncert u Sava centru 1Foto: Miloš Vojnović

Svetski čuvena pevačica sevdalinki i tradicionala Amira Medunjanin  najavljuje i neka iznenađenja na koncertu 25. oktobra (20:30) u Sava centru.

„Prošlo je godinu i po dana od posljednjeg druženja u Beogradu. Biće, ne mogu reći standardna postava, nikako, već drugari Bojan Zulfikarpašić (klavir), Ante Gelo (gitara) i Zvonimir Šestak (kontrabas), jedanaest gracija čija imena neću da otkrijem ovaj put i pokoje iznenađenje. Ostalo je jako malo dana do druženja i jako malo karata, tako da požurite. Vidimo se uskoro!“, kaže Amira u video poruci.

http://https://www.youtube.com/watch?v=lnl1bCXb7hU

Amiri će ovo biti peti nastup u regionalno prestižnoj dvorani koju redovno puni u poslednjih nekoliko godina. Najskuplje ulaznice od 2.500 i 2.100 dinara su već rasprodate, a ostalo ih je nešto po ceni od 1.500 i 1.800 dinara na blagajni Sava centra i preko www.tickets.rs.

„Istinska emocija će uvijek dotaći ljude ako slušaju pjesmu otvorenog srca. Tako prava muzika svugdje stiže do svojih ljudi. Ako tada krene i koja suza, to je normalno. LJudi smo od krvi i mesa, nismo od kamena. Bitno je da vjerujemo riječima i osjećaju koji se kroz pjesmu priča“, rekla je jednom Amira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari