"Back to school" međunarodna žurka u Dragstoru 1Foto: Radar/Krava promo

Za Radarov drugi rođendan, u petak 1. septembra, Krava i Radar organizuju back-to-school međunarodnu žurku prožetu britanskom garažom, regetonom, tehnom i baile fankom u Klubu Drugstore.

Brava (SP) je zavisna od glasnih, energičnih melodija, što se nesumnjivo ogleda u njenim setovima. Na njenom nastupu očekujte putovanje kroz više žanrova i muzičkih stilova koji daju težinu prostoru i vremenu. Ona ima moć da širi punu energiju svojim galaktičkim pokretima. Pod uticajem studija na filmskoj školi i stvaranja sopstvenih pesama, Brava kombinuje performans i zvuk. Svirala je na festivalima i klubovima širom sveta kao što su Coachella (Kalifornija), Sonar primavera sound (BCN), Hor (Berlin), La machine du moulin rouge (Pariz), Musicbok (Lisboa), Vorm (Rotterdam), La graviere (Ženeva), Ton of brik (London), Stereo (Glasgov) i širom Španije. Njena sesija u Kotlarnici (Boiler Room) ima preko 350 hiljada pregleda, a Brava se vraća u Drugstore posle godinu dana da podeli vrućinu sa beogradskom publikom.

Skelecta (UK) je priznati DJ svetske klase i producent u Bass/Grime/Garage muzici. Njegove impresivne karakteristike možete proveriti na različitim platformama kao što su: BBC Radio 1 & 1ktra, UKF Music, Adidas Football, Rinse FM, Beats 1, Kiss FM, THUMP, Mikmag, Clash Mag / Clash Music, Vunderman Thompson, DJ Mag, Pigeons i avioni, kompleks i više. Nakon gostovanja u Škotskoj, Engleskoj, Austriji, Holandiji, Belgiji, Nemačkoj, Češkoj, Italiji, Poljskoj, Bugarskoj i Francuskoj, konačno dovodi žurku u Srbiju.

Nema potrebe da predstavljamo našeg prvog lokalnog DJ-a, ali hajde da to ipak uradimo: Feloneezy (RS) je svestrani DJ koji zauzima sve relevantne klubove na evropskoj sceni i crpi uticaje sa svih strana. Njegov glacijalni ambijent i mišićave perkusije iz daba, džungle i grime-a naći će vas na podijumu za igru. U međuvremenu, njegova sklonost prema nepoznatim zvucima kao što su folk i psih rok će vas iznenaditi.

Praktikal (RS) je debitovao širom sveta sa zloglasnim lokalnim klubom .Sutra. Neki bi ga mogli nazvati budućim zvučnim pejzažom Dunava. Dođite (ponovno) i otkrijte ovaj dragulj groovi ritmova i oslobođene zabave.

Pink.Wav (GR) atinski DJ nije prvi put u Beogradu, ali je prvi put u Drugstoru. Mogli ste da je slušate u na radiju NTS. Ona unosi ukusnu ženstvenost na podijum za igru dok otvara svoj impresivni kabinet zvučne radoznalosti.

Legenda kaže da su nekada bili poznati kao festival nasilja. Ipak, hajde da pričamo o efektima, a ne o mitu: Urban Farming (RS) novoosnovani duet je nešto najplodnije i najzanimljivije što se beogradskoj elektronskoj sceni dogodilo u dugo vremena.

Ghetto Uni (RS) je umetnik, di-džej, muzičar… Pavle radi sve, ali do savršenstva. Geto Uni je postao prepoznatljivo ime u Beogradu i učestvovao je u izgradnji ustanove Kišobran.

Matkec (RS) je DJ otvorenog formata iz Beograda. Najpoznatiji po svojim setovima u Amneziji, upleten u hip-hop i trap muziku. Njegovi DJ setovi uključuju mnogo fuzije između hip-hopa i elektronske muzike sa velikim uticajem britanske kulture i žanrova kao što su garage, britanski bassline, grime i drum’n’bass. Teški tehno i haus ritmovi ispunjeni sa puno ludih brejkova bubnjeva i uvek ukrašeni nekim od najboljih rep i grime vokala na vrhu.

Mirko Babić (RS) deo je ekipe Gomila, najplodnijeg i najprefinjenijeg vojvođanskog kolektiva, Mirko Babić, rasplesaće vas do suza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari