Bend Ničim izazvan 15. oktobra u MTS Dvorani 1 foto: Vukašin Danilović

Posle brojnih nastupa širom zemlje i regiona bend Ničim izazvan održaće koncert 15. oktobra u MTS Dvorani. Dobitnici MTV nagrade koji su u maju objavili svoj prvi EP “Pokorimo noć”, na kojem se nalaze četiri nove pesme, ovom prilikom proslaviće i prvu deceniju rada koncertom u MTS Dvorani.

 

“Ako smo pre više od dve godine ovaj koncert najavljivali kao najveći i najlepši do sada, možemo slobodno dodati da je i najiščekivaniji. Ali nećemo se baviti odlaganjima već onim što nas čeka 15. oktobra. Ove godine slavimo 10 godina benda i ovaj koncert je planiran kao neka vrsta završne proslave – Ničim izazvan u proširenom sastavu, sa dopunjenim aranžmanima u najlepšoj koncertnoj sali u Beogradu. Na bini će biti 16 muzičara, jer će nam se pored pratećih vokala pridružiti i gudači, duvači i perkusije. Po prvi put ćemo nastupiti u ovom broju. Ovo će biti lepa prilika da odsviramo sve ono što je publiku privuklo u prethodnoj deceniji i neke nove buduće hitove,” kaže Bojan Gluvajić, frontmen benda.

Do kraja godine će objaviti i četvrti studijski album, a nove pesme sa EP-ija imaju prepoznatljivu energiju benda te su se već zavrtele na radio stanicama i našle u vrhu nedeljnih top lista. Njihovi hitovi imaju milionske preglede, a na koncertu će pored omiljenih pesama “O tebi”, “Trideset”, “Rekla je”, “Pusti ljubav”, pevati i “Bože, kako si?”, “Heroj”, “Krhka, a ponosna”, “Hajde dođi da popraviš stvari”, “Mesto za prve poljupce” i mnoge druge. Svaka njihova pesma je drugačija, ali ima prepoznatljivu crtu koju je podvukao sarajevski producent Đani Pervan, nekadašnji bubnjar sastava Letu Štuke i orkestra Darka Rundeka, sa kojim sarađuju od prve pesme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.