Bijelo dugme prvo ime Belgrade Beer festa 2021

Ostavite komentar


  1. Kakav Beer fest, sa svakodnevnim povećanjem broja obolelih od korone? Ova vlast je kao dete koje stavi šake na oči, pa misli da ga niko ne vidi. Vesićevo održavanje „normalnosti“, građani Beograda će vrlo brzo platiti. Samo neka tada ne očekuju da lekari zbog njihovog neodgovornog ponašanja ponovo skapavaju po bolnicama, kao što su to radili proteklih godinu i po dana. Svi oni koji ne mogu bez Beer festa, uključujući i Bregovića, biće odgovorni što građani oboleli od drugih bolesti ponovo neće imati gde da se leče. Čovek Bregovićevih godina i karijere nema prava na takav sebičluk!

  2. Bijelo dugme? Taj bend ne postoji vise od 20 godina, a cini se da se „nekome“ (citaj Brega &co) daju pare za ko zna sta.
    A sam Beer fest, gde pivo kosta vise nego u najskupljoj kafani?
    Bez reci.

  3. Smešno,jadni Lekari i jadne budale koje dodju,nema para za treću vakcinu a i zakasnili sa porudžbinom pa hajmo da se što više zarazimo, kod klinaca prolazi delta lako,, bog da dušu oprosti starijima,imamo bolnicu novu od panela, kad prodje korona dobra hladnjača za voće, IMA li ko da odgovara za mrtve starije koje će mladi zaraziti, hoće li

  4. Prosto neverovatno,to mora da je Dugme bez Bregovića. Taj nikada nije prodavao svoj 1000x reciklovani materijal bez debelih para.

  5. Nista ja ne razumem. Prete zatvaranjem, ukoliko broj zarazenih predje hiljadu, a vec smo danas blizu te cifre. Zatvaranje kafica, a mogu festivali ? Pa jel to neko nije bio popularan u srednjoj, pa sad leci komplekse?

  6. Ma kakvo Bjelo dugme. To je pleh orkestar Bregovica. Jel vidite vi sta pisete? Poradite malo na tome…

  7. Sramota da vam je Bjelo dugme u naslovu, a ne nasa Yu grupa koja slavi 50 godina benda.Oni su kraljevi roka a ne ovi iz naslova.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.