Britanski tabloid ekskluzivno otkriva glavnog favorita za ulogu novog Džejmsa Bonda 1Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Aron Tejlor-Džonson je glavni favorit da postane sledeći Džejms Bond, ekskluzivno saznaje Dejli mejl, a prenosi Index.hr.

Britanski tabloid navodi da je on najverovatniji kandidat. Od kada je Danijel Krejg odstupio sa uloge 007 posle pet filmova, kruže glasine o tome koja će zvezda zameniti ikonu.

Britanski tabloid ekskluzivno otkriva glavnog favorita za ulogu novog Džejmsa Bonda 2
Foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

Sada je jedan insajder otkrio da je britanski glumac (33) veoma blizu dobijanja uloge, a režiser Openhajmera Kristofer Nolan (53) verovatno će voditi sledeći film u franšizi. „Aron Tejlor-Džonson je trenutno favorit za tu ulogu, on je prvi izbor Barbare Brokoli“, tvrdi izvor.

O Kristoferu Nolanu je dodao: „Izuzetno je zainteresovan da uradi nešto sasvim drugačije sa franšizom. Veoma je pažljiv s kim radi, i još nije poznato da li će uticati na izbor Arona Tejlor-Džonsona.“

Reditelj je radio sa još jednim potencijalnim Bondom

Nolan je poznat po tome što je u svojim filmovima stalno koristio slične glumačke ekipe, radio je sa još jednim potencijalnim Bondom – Tomom Hardijem, na tri filma: Inception, Dunkirk i The Dark Knight Rises.

Nolan je radio sa Tejlor-Džonsonom na filmu Tenet iz 2020. godine, u kojem je glumac igrao sporedni lik Ajvsa. „Kada postoji prilika da radite sa nekim poput Krisa Nolana, samo se nadate da ćete to moći da ostvarite“, rekao je Aron za THR 2020.

Tri uslova za novi 007

Džejms Bond, čuveni britanski špijun sa dozvolom za ubijanje, decenijama je priznata ličnost u svetu filma. Od svog prvog pojavljivanja u filmu Dr. No iz 1962. ovaj lik Džejmsa Bonda postao je sinonim za špijunske filmove, britanski šarm i akcione spektakle.

Brojni izuzetni glumci, od Šona Konerija do Danijela Krega, doprineli su stvaranju ovog jedinstvenog lika. Svaki od njih je na svoj način tumačio Džejmsa Bonda, stvarajući niz nezaboravnih filmskih trenutaka.

Ali s vremenom dolaze promene, a nakon što je Kreg odložio pištolj i odelo 2021. godine, suočeni smo sa pitanjem ko bi trebalo da bude sledeći Džejms Bond. Da li će novi Bond nastaviti tradiciju suptilne elegancije i britanskog stila ili će producenti krenuti u drugom pravcu i radikalno promeniti način na koji gledamo na ovog legendarnog špijuna?

Producenti Barbara Brokoli i Majkl Vilson postavili su tri uslova za novog Bonda: mora biti Britanac, mora biti dovoljno mlad da igra Bonda najmanje 15 godina i mora biti muško.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari