Beograd – Pravo osveženje na domaću muzičku scenu donosi zvuk benda Bunny&Edge, čiji će debi album „Happy Time“ biti premijerno predstavljen na solo koncertu u Klubu Doma omladine danas od 21 čas. Zvuk gitare, klavira, trube, trombona, flaute i bubnja pomešani sa fantastičnim vokalima iznedrili su nešto sasvim novo. Kompozitor i aranžer, Ivica Stjepanović, frontmen grupe, u prestonici je poznat po mnogobrojnim kompozicijama koje je radio za filmove (Srodne duše, Mali oglasi, Ma, nije on takav), pozorišta (Madlenijanum, Jugoslovensko dramsko pozorište, Bitef teatar) i multimedijalne performanse.

„Koncert u DOB – u je prvi zajednički nastup grupe Bunny&Edge. Veoma se tome radujem, pošto i programski i tehnički Dom omladine odgovara našem konceptu. Ovaj album sam pravio u akustičnoj formi. Želeo sam da eliminišem bilo kakav elektronski modifikovan zvuk koristeći samu prirodnost instrumenata. Upravo iz tog razloga sam okupio vrhunske muzičare koji su, svako svojim instrumentom i muzičkim iskustvom doprineli realizaciji albuma“ , kaže Ivica Stjepanović.

Stil benda Bunny&Edge Stjepanović definiše kao Acoustic Street Music. To je savremena muzika koja sadrži elemente tradicionalnih ritmova, džeza i popa. Po njegovim rečima, melodije numera su nastale preuzimanjem i oblikovanjem zvuka svakodnevne komunikacije. Šaljiv i dvosmislen pogled na ljubav pre svega, ali i život uopšte, uočava se i u vedrim tekstovima koje je pisala multimedijalna umetnica Snežana Arnautović. Karte za koncert se mogu nabaviti na blagajni DOB-a i preko prodajne mreže Eventim, po ceni od 250 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari