Cukiću 540.000, Anđelina i Željko Vasić po 1.010.000 dinara: Koliko koštaju nastupi estradnih zvezda na ovogodišnjim manifestacijama?

Ostavite komentar


  1. Može i bez ‘leba, al’ za igara mora biti! Je l’ u Vranju sponzor i „Geoks“?

  2. Usluge „kulture“ ne podležu zakonu o javnim nabavkama ukoliko je iznos niži od 15 miliona dinara… Namešteno za Acu Lukasa, Dejana Cukića, Nešu Galiju i ostale slizače. A pita li se ko koliko košta voditelj programa, recimo Voja Nedeljković na dva sata ???

  3. Čita li neko tekstove pre objavljivanja? Toliko grešaka ima, jedva pročitah do kraja…

  4. I posle horski-decenijama unazad „Beograd nam potrošio sve pare,Srbija radi Beograd se gradi“ i ostale nebuloze jer ne smeju da zucnu i pitaju svoje lokalne šerife o uveliko poznatom iživljavanju, bahaćenju i pražnjenju lokalnih budžeta.

  5. Zato su oni uvek i za svaku vlast. Ne zato što su patriote. Njima je njihova zadnjica najveći stupanj patriotizma.
    Srbija, zemlja wannabe pevaljki.

  6. Ako su honorari umrtnika tajna, na koji se iznos onda obracunava porez?
    Pitam za ministra finansija

  7. Dobar deo honorara menadžer ili izvođač iskešira posle na ruke bitnoj vaci iz organizacije. Stara priča, neuhvatljiva kombinacija.

  8. E pa neka cute skolovani i ozbiljni umetnici dok im estrada uzima sve pa i nacionalne penzije za doprinos kulturi! Za sva popijena piva i rakije, za sve pozdrane prasice i pljeskavice za sva igranja na stolovima, drogiranja, orgije i opsti blam!

  9. Istraživanje obuhvata uglavnom veće gradove. Proverite koliko novca su izdvojili Ub i Lajkovac……dok nemaju, recimo normalan vodovod, nemaju ni jedan pogon za preradu otpadnih voda…..

  10. Dizi cene racune cim narod ima za pevaljke i starlete jer je cinjenica da na tim trgovima po hiljade ljudi dolaze veseli kada ih pitaju kako je nikada bolje to je realnost u srbiji

Ostavite komentar


Scena

Dve zvezde - jedno spektakularno veče! 9

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom!

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.