Direktor Nišvila objasnio zašto je Triki prekinuo koncert poslednje večeri festivala: „Radi se o osobi sklonoj autodestrukciji, a sjajan je umetnik“

Ostavite komentar


  1. Prvo veliko bravo za novinarstvo, Vik bi bio ponosan na izvorne srpske reci moje koristite poput „hedlajnera“. Drugo ozvucenje je bilo lose, ali to nije novost posto su nam ozvucenje na raznim festivalima i koncertima iskljucivo za vasarske manifestacije i svadbe posld satorom.

  2. Svi znamo kvalitet koji pruža Sky music. Evo na Vučićevim mitinzima besprekoran ton.

  3. Objasnienje postavlja pitanje da li Blagojevicu rade demoni? Ne znam zbog cega ali imam utisak da u Nisu bilo koja manifestacija se prati i pamti po nekoj aferi. Gle cuda uglavnom vezane za tehniku. Nestanak struje u Cairu, otkazivane klimatizacije, prokusnjavanje, sada ton. Da li to neko ima nesto protiv Nisa ili su se Nislije precenile malo, prihvatajuci organizacije koje su ocigledno vece od njihovih moci. Jagoda na slagu je izjava kako ce ista agencija zbog kompenzacije dogodine dovestii nekog svog izvodjaca. Nadam se iskreno da je sve ovo samo splet nesretnih okolnosti i da me osecaj vara.

  4. U Srbiji ne postoji visokoškolska ustanova koja se bavi tonom. U Srbiji ne postoje kvalitetni školovani stručnjaci za ton. Postoje dobri stručnjaci ali su svi samouki. I zato nam se i dešavaju ovakve stvari, setite se katastrofalnog ozvučenja na koncertu „Bijelog dugmeta“ na Hipodromu. Zvuk je tada čula samo publika blizu bine.
    A potpuno drugi nivo sramote je način na koji se vade organizatori. Baš bedno.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.