Dubioza kolektiv, Dub Fx i Hladno pivo večeras na Arsenal festu u Kragujevcu 1Foto: Siniša Obrenić

Balkan-ska-pank-rege sastav Dubioza kolektiv, muzičar Dub FX i bend Hladno pivo nastupaju večeras na glavnoj bini Arsenal festa u Kragujevcu.

Dubioza kolektiv se na binu vraća nakon godinu i četiri meseca pauze zbog pandemije korona virusa.

Frontmen tog sastava Brano Jakubović rekao je ranije za agenciju Beta da u zadnjih 10 godina nikada nisu imali takvo iskustvo jer nisu bili ni na tolikoj pauzi.

„Prošle sedmice smo održali prve probe zajedno ovde u studiju. Ja sam imao mali napad panike dan pred probe, jer sam mislio da smo zaboravili svirati. Nisam bio siguran na šta će sve to ličiti posle tolike pauze, ali nekako je ispalo da je sviranje u bendu isto kao vožnja bicikla – jednostavno skupili smo se i spontano počeli okretati pedale. Izgleda da ipak znamo svirati, nadam se da ćemo takvi biti na Arsenalu“, rekao je Jakubović.

Program na Glavnoj bini počinje u 21.00, kada nastupa Hladno pivo.

Na bini Garden program počinje u 19.30, a nastupaće Scordisci, Nikom ništa, Kika, Kendi, Klinac, Dram, Kolja, Svemirko i Nikola Vranjković.

Na bini Explosive DJ nastupiće Bokee, Kristijan Molnar, Endru Meler i Lea Dobričić.

U Kragujevcu je sinoć počeo 11. Arsenal fest i to je prvi veliki muzički fetival na otvorenom u Srbiji od početka pandemije korona virusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari