Američka publika će sledeće godine moći da uživa u koncertima čuvenih Britanaca iz vremena 1980-ih i novog talasa – grupe Duran Duran. Preko trideset godina je prošlo od kako su oni dospeli na vrhove top-lista i naslovnih stranica novina, a njihova muzika i dalje opstaje najbolje od svih „boj-bendova“, plus što je uspela da pronađe i novu publiku.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

To definitivno najbolje pokazuje spisak planiranih koncerata – 28 u SAD i Kanadi, od 28. marta (Duram) do 3. avgusta (Glendejl). Na tim nastupima oni će promovisati svoj poslednji album „Paper Gods“, a specijalni gosti će im biti Chic – legende disko zvuka poznate po hitovima „Le Freak“ i „Dance, Dance, Dance“, kao i Nil Rodžers. Doduše, grupa Chic će im se priključiti od aprila, na ukupno 22 nastupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari