Džastin Biber potpuno otkazao turneju, sumnja se na njegovo loše zdravstveno stanje 1Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Pevač Džastin Bieber nedavno je na zvaničnom Twitter profilu svoje nove turneje „Justice World Tour“ objavio da je u potpunosti otkazuje zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Službena Twitter stranica turneje objavila je u utorak da će osobama koje su kupile ulaznice, automatski dobiti povrat novca. Biber je trebao da nastupi u SAD-u, Australiji i Evropi i to početkom marta ove godine, piše klix.ba.

Ovaj dvadesetdevetogodišnji pevač nekoliko je puta odlagao turneju, a prošlog je leta fanovima objasnio da pati od paralize lica, nakon dijagnoze Ramsay Hunt sindroma. U septembru prošle godine izjavio je da mu je zdravlje ipak prioritet.

Inače, poslednji album Džastina Bibera na kojem učestvuju muzičari Burna Boy, Chance the Rapper i Khalid, dostigao je prvo mesto u SAD-u i drugo mesto na lestvici u Velikoj Britaniji 2021. godine.

Osim toga, on je nedavno prodao svoj muzički katalog odnosno svoja autorska i izdavačka prava izdavačkoj kući Hipgnosis za nevjerovatnih 200 miliona američkih dolara (oko 360 miliona konvertibilnih maraka).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari