Džordžija Mej Džeger (18), ćerka slavnog pevača Rolingstonsa, Mika Džegera, otkrila je američkim medijima da njen otac u privatnom životu nije ni upola zanimljiv kao što to deluje u javnosti, kao i da je često sramoti pred prijateljima.

– Iznervira me kada mi ljudi oko mene kažu: „Tvoj otac je tako kul, blago tebi“. Ni moj otac ni majka (Džeri Hol) nisu tako super kul kao što se predstavljaju i često me dovode do ludila, kao što i većinu dece na svetu nerviraju roditelji – rekla je Džordžija Džeger.

Ćerka legendarnog pevača naglasila je da su joj oba roditelja „opsednuta sitnicima“, te da joj zbog toga odrastanje nije bilo toliko lepo kao što mnogi misle.

– I Mik i Džeri su opsednuti štreberskim stvarima. Ona voli uzgajanje pilića, čak je i pročitala sve knjige o tome. Kad god bih se našalila s njom tako što bih joj rekla: „bolje da si sebi odmah otvorila farmu pilića nego što si bila model i glumica“, ona bi me kaznila. Nikada nije shvatila da me blamira kod drugarica sa glupim hobijem. Isto je i sa njim. On je štreber za istoriju, pročitao je sve moguće knjige o rušenju Londona u Drugom svetskom ratu… Redovno sam bila kažnjavana čak i kada bih dobila dobru ocenu iz istorije pošto on je uvek očekivao da baš iz tog predmeta budem najbolja. Stalno je sa mojim vršnjacima raspravljao o britanskoj i američkoj istoriji i tako mi priređivao neprijatne situacije – zaključila je Džordžija Džeger naglašavajući da je uprkos svemu Mik Džeger i dalje „naj kul tata na plesnom podijumu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari