eon vreme smrtiFoto: Antonio Ahel/ATAImages

Serija Vreme smrti od sutra moći će da se gleda u EON klubu, a Čuvari formule za manje od nedelju dana, saopšteno je danas na predstavljanju novih opcija platforme EON.

Evolutivni skok koji će etablirati televizijsku platformu EON kompanije SBB kao tehnološki najnapredniju video platformu je novi video klub, izjavio je danas direktor za razvoj i upravljanje proizvoda kompanije SBB Nikola Perić.

Peričć je na predstavljanju novih opcija platforme EON rekao da je za novi video klub specifično to što je doneo bolje korisničko iskustvo, jer je u fokusu EON video kluba ono što je korisniku najpotrebnije, odnosno sadržaj.

Naveo je da EON video klub ima pregšt najpopularnijih filmova i serija, uz preporuke za svaku kategoriju ili žanr, bazirane na osnovu onoga što je korisnik ranije gledao i video kolekcije koje su povezane sa nekim praznikom, kao što je nedavno bio slučaj sa Danom zaljubljenih.

„Vreme smrti" od sutra na EON-u 1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Perić je dodao da EON video klub ima i mud brauzer (mood browser) pomoću kojeg korisnici brzo i jednostavno mogu da nađu sadržaj koji odgovara njihovim potrebama i u skladu sa okolnostima.

Korisnicima je omogućeno da sadržaje preuzimaju na svoje mobilne telefone i tablete, te da ih gledaju kada su oflajn.

Perić je najavio da će od 20. februara za 690 dinara moći da se bindžuje serija „Vreme smrti“, a da će od 25. februara u video klubu moći besplatno da se gleda film „Čuvari formule“.

Radnja je smeštena u vreme Prvog svetskog rata i prati najdramatičnijie i najuzbudljivije događaje odigrane na ovim prostorima.

Nakon pucnja Gavrila Principa na austrougarskog prestolonaslednika, započinje ratna epopeja koja je zauvek promenila tok istorije ali i dovela Srbiju pred tragičan izbor.

Kapitulacija i gubitak identiteta i države i naroda ili otpor nesagledivo većem i snažnijem neprijatelju. Ratna drama, serija „Vreme smrti“, priča priču o ljudima koji pokušavaju da se odbrane i sačuvaju ono u šta veruju da mora da se sačuva – dostojanstvo i volju da se preživi.

„Vreme smrti" od sutra na EON-u 2
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Junaci „Vremena smrti“ nisu samo čuvene vojskovođe i političari koji su vodili zemlju u verovatno najkompleksnijoj istorijskoj poziciji male Srbije, već mnogobrojne uzbudljive sudbine naizgled običnog čoveka u zastrašujućim okolnostima.

Glumački ansambl predvode Žarko Laušević i Miki Manojlović, dok su u glavnim ulogama Dragan Mićanović, Svetozar Cvetković, Nina Janković, Teodora Dragićević, Denis Murić, Radovan Vujović, Voja Brajović, Pavle Mensur, Boda Ninković, Slavko Štimac, Milan Marić, Goran Šušljik, Andrija Milošević, Nikola Rakočević, Ljiljana Blagojević.

Među glavnim junacima, osim članova porodice Katić, javljaju se brojne istorijske ličnosti poput Živojina Mišića, Nikole Pašića, regenta Aleksandra Karađorđevića.

Dodao je da je EON dostupan na osam tržišta u regionu, u više od 2,2 miliona domaćinstava, na više od 5,5 miliona uređaja, od kojih se 1,5 miliona koristi svakodnevno,

Platforma EON ima u ponudi više od 250 televizijskih kanala od kojih je više od 100 u HD formatu, više od 60 radio stanica i više od 25.000 naslova u video klubu, naveo je Perić i dodao da su korisnici te platforme u poslednjem kvartalu 2023. godine pogledali više od 73.000 godina sadržaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari