exKLUZivna beoGRADSKA novogodišnja žurka 1

Pored Veselih osamdesetih i grupe Artan Lili zahvaljujući kojoj će 31. decembra u bivšem Kluzu biti puno “srce na terenu”, na vrhu Masarikove 4 u Novu godinu će nas prazničnim koncertom uvesti i grupa Jarboli.

Probudiće se dobri duh starog Beograda, i to ne samo zahvaljujući višesatnom koncertu – Beograđane i njihove goste očekuje i DJ stage sa raspevanim i plesnim programom! Prepoznatljive gradske face Uroš Đurić i Žika Todorović će svojim performansom zapaliti gradsku ekipu, a pridružiće im se i Pavle Veljković, najveći znalac aktuelnih radijskih hitova, kao i zavodljiva Dada Selectah! Gradsku ekipu će praznično posebno razmrdati i Indie-Go! DJs – exKLUZivci beoGRADskog novogodišnjeg party-ja.

exKLUZivna beoGRADSKA žurka – Vaša novogodišnja alternativa. Ulaznice po ceni od 1.600 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa.

Budući da je exKLUZivna novogodišnja žurka prošle godine bila rasprodata, savet za sve koji žele sa najopuštenijom gradskom ekipom da uđu u 2017. godinu, jeste da ulaznice nabave na vreme.