Filip Šovagović kao deda ziheraš koji poznaje sve kladioničarske sisteme: Pogledajte novi spot Klinike Denisa Kataneca 1Foto: Marina Uzelac

Klinika Denisa Kataneca objavila je novi spot za pesmu „Konj“, a jednu od uloga u ovom sjajnom ostvarenju ima i slavni glumac Filip Šovagović.

U pitanju je novi singl s njihovog havljenog, aktualnog albuma “Kao Zao Kor” koga su promovisali u KC Gradu i punom Velikom pogonu Tvornice kulture, a čeka ih još i svirka u Ljubljani 13. oktobra, te u Šibeniku i Karlovcu.

A da su od samog starta osetili stvaranje nečeg velikog, otkrio je Denis Katanec.

„U samim trenucima nastanka, dok se još rađala kao ideja, imali smo osjećaj da će biti velika pjesma i da će postati okosnica albuma. Ovjekovječiti ju spotom bilo je neminovno. Od početka do realizacije videa prošlo je gotovo godinu dana, a Marina Uzelac i Aleksa Borković preorali su brda i doline da bi on zasjao u punom sjaju“, kazao je Katanec.

On je istakao zadovoljstov što se spotu priključila ‘vrsna glumačka ekipa.

„Imali smo mnogo sreće da su i svi ovi divni glumci pristali surađivati i ostavili su u konačnici dobar dio sebe u njemu. Osim zaista maestralne glume Vanje Gvozdić, Anje Mergeduš i Vena Musinovića, bez kojih spot ne bi bio zamisliv, glumačkoj postavi se, na našu sreću pridružio i Filip Šovagović koji je ovjekovječio lik “Dede ziheraša koji poznaje sve kladioničarske sisteme”, kaže Denis Katanec, napominjući kako su od početka baš Filipa Šovagovića pikirali za tu ulogu. Da ga zainteresuju, dosta im je, kaže, pomogla njihova svirka za Vida TV u Tvornici.

Iznenadili su se koliko su mu se svideli pa su iskoristili priliku da ga pozovu na snimanje.

„Kada smo mu puštali prvi put pjesmu “Konj” on je na prvi ulet Denisovog glasa dignuo ruke u zrak, stisnuo šake i rekao: “To je to!”. Bilo je to na našu sveopću sreću jer smo toliko htjeli da mu se svidi i da nam se pridruži iz gušta. Neizmjerno ga cijenimo i kao glumca i kao osobu. Na snimanju je ostavio toliko pozitive i profesionalizma da je to neopisivo“, otkrio je Katanec.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari